muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-6 (30.12.2009 17:35:59)
|
Oj. Ja, spomini a ne? Jaz bi tudi še enkrat vse to [sm=smiley19.gif]. Tale doma biti eno leto mi takooooo diši, pa seveda dojenčki in vse to [sm=smiley36.gif]. Drugače pa Iva je lani lih ta čas mela škrlatinko pri dveh letih, ampak jo je bp šla skoz, res. Moj prijatelj pomivalni stroj se je odločil, da bo mel kolektivni dopust in mi je včeraj zaribal. Star dobri dve leti. Naj mu bo, ko so že prazniki. Bom pač na roko prala par dni, saj še znam. Jutri pa bomo doma, pridejo naši najboljši prijatelji in mogoče še ena prijateljica z družino. Torej bo fajn. Sem mislila, da bomo sami, a smo se v zadnjem momentu premislili. Itak grem po nl na dieto [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif], pa jutri imam zadnjo šanso za nažiranje. Jedli bomo pa biftek, francosko, obložene kruhke z dimljenim lososom in kaviarjem, pršut z melono. Joj, meni se je tak fajn po kuhinji afnat, res. Komaj že čakam. Kaj sladkega bodo prijatelji prinesli in se pustim presenetit, čeprav imam v skrinji vanilijev sladoled in borovnice pa jagode. Mmmm, vroče borovnice s sladoledom in smetano. Ah, naj gre vse k vragu, jaz nikoli nem suha [sm=smiley36.gif] Fajn se mamo te dni. Popolnoma zdravi sicer nismo, ker vsi nekaj krehamo in smrkamo, ampak v primerjavi z lanskim letom smo suuuuuuper in to pridno izkoriščamo. Hodimo po obiskih, se družimo, doma se crkljamo ure in ure, mah, nič se ne pritožujem. Danes sem sicer malo šla na šiht, ampak na kratko in sem tudi službo uspela popolnoma odklopiti, odmisliti... Drage prijateljice, hvala vsem ki ste mi poslale voščilnice, mi nismo uspeli pisat letos. Želim vam veliko zdravja, ljubezni in blagostanja [sm=smiley1.gif] v letu 2010. Vsem nosečkam pa seveda, da se vam rodijo zdravi, prekrasni otročički. Jaz bom ob vsakem posebej jokala do onemoglosti od sreče in ganjenosti, to vam garantiram [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|