Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-6 (1.12.2009 18:47:46)
|
vsi bolančki pozdravite se[sm=smiley31.gif] tudi jaz sem za to da se dobimo januarja, ker zdaj decembra se mi zdi da bom še sebe enkrat srečala, tolk je enih stvari, da enostavno ne sledim več kaj vse moram naredit! Za službo še nekako, doma pa vse stoji in čaka, kabinet imam spet tak kot bi bomba notri trščila, kuhinja ni dosti boljša, dnevno sobo pa tako Tinkara dnevno razmeče, ker še nima svoje sobe....cunje se nabirajo, tako za prat, kot pobrat suhe in likat.....dobr da je moj doma, da vsaj posesa, oprane cunje obesi in kosilo skuha.....ker drugače bi se nam pa zrolalo! Tinkara je po 1 tednu kašljanja doma, spet v vrtcu, tudi pri nas imajo potrjeno H1N1, pa čaj čem, jo imeti 3 mesece doma[sm=zmeden.gif]. Jaz sem se šla danes cepit in to samo zato, da če drugo leto zanosim in bo še zmeraj tole sranje z gripo, da ne bom v dilemi kaj naredit. Tinkare pa ne bom cepila! Zaenkrat imam malo bolj težko roko, pa če jo dvignem gor me boli, zjutraj sem se cepila, to je pa to....zaenkrat. Mi bomo smrekico postavili 25.tega, tako da bo bolj tisto vzdušje potem.... V petek imamo družinsko kosilo z Božičkom za otroke v firmi- no v eni restavraciji, potem grejo naši domov mi pa delat, ker imamo seminar in bo še ful zabavno ker imamo 230 prijavljenih (ponavadi jih je max. 120)[sm=smiley36.gif] grem cunje dat prat[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|