frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-6 (23.11.2009 22:29:24)
|
mis - žal mi je za tvojo pikico sivkamivka - držim pesti, da dobiš čimprej potrditev glede kart [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mi smo tut zaključili z dvema, ker srbenja imam dost za cel lajf. takoj, ko pride tetka nazaj in bodo vsi izcedki urejeni, si uredim kakšno bolj konkretno zaščito. dojit mislim še neki časa in ne bi čakala tolk dolg do tabletk. mi imamo fanta doma... kašljat začel prejšnji teden, pa fiziološka itaq skoz laufa, včeraj zvečer fasal še vročino. po kakšni urci spanja še neke krče. so na metelkovi rekli, da moremo prit pokazat in sta z možem sred noči strašila am okrog. ponovilo se ni. ne vedo kaj to blo. potrjena le viroza. bo teden crkljanja. dans bi mogli imet sistematskega, pa so me zjutraj prehiteli in so poklicali iz zdja, da zdravnica zbolela in dobimo drug datum. z malo sva se potepali po sončku, fanta sta doma spala. dopoldne in popoldne pa smo mau brali, gledali risanke, se igrali spomin, barvali in je dneva konec. lep večer
|
|
|
|