lucika -> RE: Oktobrčki 2006-6 (20.11.2009 13:45:33)
|
da ves po dolgem času malo pozdravim... remember me? smo ok. Aidan se je lepo uvedel v vrtec, brez problemov. niti enkrat ni rekel, da ne bi šel. tam ima še malo problemov, ker ga morajo vse silit in prosit, mu ni ravno v skupini za sodelovat...vse ostalo pa je ok. lepo je, spi, vse super... razen ko ga zbudijo je malo bogi, ker on je bil navajen, po mamici, spat po tri urce, ko je enkrat zaspal. tudi zvečer zdaj spimo že ob devetih, če ne že prej. milina:) bibek v trebuščku lepo raste in pridno brca in kooomaj že čakam na marec. tole z gripo je kr nekaj... moj je poleti dobil v roku pol ure, bolečine, vročino 39 in ful kašlja. pa je doktor rekel, da gripa ni, ker nima povečanih bezgavk in vnetega grla, ki NE BOLI. ampak, to so bili zametki gripe, verjetno zdaj vedo kaj več. ko so mene bolele vse mišice/kosti je bila to reakcija na nosečnost. ko je brat imel isto, bi znala bit gripa. zdaj pa vedi, koga resno vzamejo. upam, da mojega atija bodo, danes so ga sprejeli v bolnico, ker mu je voda zalila pljuča, utrip 150, srce kritično. enkrat je že imel infarkt...grozno, upam, da kdo ne prikašlja mimo, ker se ne bi dobro končalo... vse vas pozdravljam.
|
|
|
|