moci
|
hej ho, sonce sijeeeee danes je zoja v vrtcu, prej je bila doma, pa ni časa za nič potem lu, se pridružujem mnenju, da ziher premalo počivaš. saj je tretja, boš pa ja vedela piškot, sendviči so itak zanič, a ne veš? drugače pa je jakob v ponedeljek zaključil z driskanjem, zojo je pa v nedeljo zvečer začelo ful grlo bolet. in mojega brata in punco tudi - oni so skupaj barvali. samo najbrž so jim barvice škodile, je bilo potem naslednji dan ok ta teden še nisem bila v kr, smo šli v domžale v šoping. varuška - ne, nič ne najdemo. razen te za 400 eur. halo? pojma nimam, kaj bova. evo. sem upala, da se bo kaj našlo, pa nič. vse zasedene. katera mogoče kaj pozna? rabimo od osme do največ 14h, od aprila do julija, pa še to če kak dan ne bo šlo imamo rezerve. eh. večerja - dajmo no, da še jaz enkrat dam za pijačo, pismo. sem ravno včeraj sanjarila o rezancih s pršutom. muki, a prideš kaj v živalski vrt? zoja se bo poročila z jakom iz vrca. samo mu bo ona dala denar, ker ona ga nima. to o denarju je plod domišlije mojega brata sivkamivka, vidiš, najbolje, da tebi jakoba pripeljem, se ravno izide midva z možem sva šla včeraj v savno, po mojem sva šla petič ven odkar smo 4 je bilo pa fajn. pa prideva domov, greva potihem v dnevno, se imava tam fajn in potem grem jaz na hodnik in oodprta vrata spalnice. pravim možu, kako da je odrto, pa on: mogoče pa tvoja mami tu spi. aaaaaaaaaaa. sem že razmišljala, da pobegnem na konec sveta. no, potem pa le pokukava not, pa prazno. hehe, je odnesla jakoba in so vsi 3 spali skupaj carsko. no, saj potem ga je kmalu prinesla nazaj, ko je jokal. služba - uf, pri nas je sranje, mene spet hočejo premestit. itak smo zdaj v drugi firmi, pojma nimam, kaj bo z menoj, kam me bodo porinili.
|