|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
29.11.2010 12:34:13   
*anč*
uuuuuu lu kak lep trebušček ... pa fuuuuulll velik!

mi doma ... prehlajeni user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
29.11.2010 13:11:41   
moci
brdan.
jaz sem tudi ena gniloba, samo berem, pisat se pa ne spravim.
mi smo tudi fajn, lepo nas je zamedlo, samo kaj, ko si je mož kupil motorne sani, tako da sem jaz zdaj malo manjši snegoljubec user posted image
otroka rasteta, zoja je res pridna zadnje čase, pa upam, da ne bo zdaj konec idile, ko jo hvalim user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.11.2010 13:18:43   
moci
lu, sem že na fb gledala, da lepo rastešuser posted image luštna nosečka si, kakopak.user posted image
meni je tudi tako fajn, ko gledam nastope. mmmm. zoja je imela lani glavno vlogo, letos je pa menda sploh nima. bomo videli.

maxica, superuser posted image potem že lahko sanjarite, kako bo fajn, ko boste na svojem. zelo doječa sem pa še jaz user posted image

piškot, a ti pa kar na šmarjetno šibaš? vau. pridna.

muki, pridi, pridi, snegec čakauser posted image

miklavž - kaj je pa vaš kaj nabavil? naš mora še malo v šoping. na seznamu so sanke, kašica za jakoba user posted image , kiklica z roza metuljčki pa še z rdečimi, pa računalnik z mami in atija user posted image to je zoja narekovala. bomo videli, kakšen car je miklavžuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.11.2010 17:46:49   
Lu
Oj!

*anč pa si misli... zdaj sem že 6 tednov več noseča user posted image user posted image Če me možiček fotka bom dala gor.

Res že težko diham. Mi vse nekam pritiska, pa v rebra me user posted image suva... Pol upam da se je že obrnil/-a na glavo.

Miklavž. Maji bo prinesel tistega peska na štriku, Tianu eno hobotnico, ki je avte in jih spljuva, meni kremo za obraz in očitu ene tople nogavice user posted image user posted image

Za novo leto se pa za babe lotim tega... http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/

Čist ok se mi zdi.

Je pa Maja trenutno na telovadbi, Tian izležava pred Tv, jaz na RR. Luštno mi je. Koamj čakam dan D. No, še prej moram vse pripravit.

< Sporočilo je popravil Lu -- 29.11.2010 17:47:53 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.11.2010 18:05:03   
pikapolona2
Lu, lepa ideja :-)

Jaz sem ene par let nazaj kupila ene take pratfončke v obliki snežaka...potem sem pa napisala recept kako se speče ledeni snežak :-)
Meni so taka darila tako lepa in osebna :-)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.11.2010 7:33:48   
moci
hm, darila. pri nas bomo letoz izžrebali, ne bomo vsi kupovali za vse. tako je predlagal brat, ki je v recesiji user posted image
miklavž bi pa rad sanke kupil, smo jih že lani iskali. upam, da letos uspe. smo imeli ene od ribničana, pa niso bile ok. zdaj pa sploh niso, ko sem jih povozila z avtom user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.11.2010 7:46:20   
pikapolona2
moci....hehe...sanke povozila :-)

Jaz sem pa zadnjič, ko sem ritensko uvozila na hitro na dvorišče našo kanto za smeti butnila in je šlo vse po teh....pol sem pa pobirala in rekla Brini, da je to skrivnost in ko je stopila čez vrata je že začela vpit, da vsa kanto povoziliuser posted image user posted image user posted image  itak da me M zafrkava skoooooz, da sm zanč voznik, da prepozno v 5 prestavim ipd....zdej pa še toleuser posted image .

Pr nas tudi samo za nas 4 kupim.....za ostale domače ne......smo se tudi tako zmenili :-) Lani smo še žrebali...pa določili za koliko denarja....letos pa sem predlagala da jaz kupim za nas....mami pa za naše doma. Mi prav res nič ne rabimo in ne mislim kar tako, da pač bo darilo spušit po glavi 40 EUR......ker B in A itak dobita kakšne malenkosti....aja B si želi (najnovejše) avto na daljinca....modrega al pa strelo mckvin??? sej ne vem kako se napiše....sliko sem že videla jauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.11.2010 14:47:32   
piskot
dan.

grem pocasi domov. danes imamo se "starsevski" dan v vrtcu.

moci ko bos naredila analizo sank, nam povej, mi moramo tudi nove kupit. menda so ene za 4 riti premalo user posted image . pa nas dedi ful komplicira, kaksne naj kupimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 4508
2.12.2010 9:22:32   
pikapolona2
piškot...kako pa to izgelda starševski dan? A to ste kej skupaj počeli?

Muki kolk mate pa pr vas snega....pr nas je prava idila...sam upam, da ne bo res tale otoplitev naslednji teden vse pobrala.....da nismo zastonj kidali in kupa snega delali.

Kolk so tile naši 4letniki že natančni....se mi zdi da je en tak preskok kar naenkrat.....pri risanju. (kakšne detajle vse narišejo in opazijo) pri rezunju s škarjami (lepo ob črti režejo) .....midve sva včeraj spet piškote delali ene takšne blazinice z marmelado in je B tako natančno valjala pa potem kroge izrezovala ....ob robu skupaj stisnila in zadnja operacija je da z vilcami rob stisnešuser posted image user posted image  sam gledala sem kako ji je dobro šlo .....sploh ni nehala.....še dva meseca nazaj je začela pa opustila....zdej je pa vztrajala do konca.

Uživajte v zimski idili....v Nedeljo bo en lep sončen dan......pa snega bo ogromnouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
2.12.2010 23:15:20   
moci
čer. midva sva bila pa v savni.
zojo je dal spat moj mlajši brat, pa pravljico ji je prebral. jakob je pa itak tulil in požrl vso zalogo potrpljenja tastarejšemu mlajšemu bratuuser posted image
ko sva prišla domov je pa z babi bral knjige.
uf, sva jim dala dela user posted image
samo jaz sem smotana in se ne morem sprostit, kar nekaj mencam in komaj čakam, da grem domov, kot da bo konec sveta, če se jakob malo dere.

Neposredna povezava do sporočila: 4510
2.12.2010 23:17:17   
moci
ja, zoja zdaj ful trepalnice riše princeskam. kaj so lepe user posted image
sicer je pa ona itak preveč natančna, se ji odpelje, če ne gre vse tako kot mora. v jaslih ne hotela risat, da se ne bi umazala. user posted image no, priučeno definitivno ni.

mi smo imeli tudi zadnjič v vrtcu delavnice s starši. smo delali čestitke, otroci pa okraske za jelko.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 20:00:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
4.12.2010 7:40:06   
pikapolona2
user posted image user posted image dobro jutro......evo mene....sem že otroka stuširala navsezgidaj zjutraj, ker se je tolk nasračkala.....zdej je pa šla že nazaj spat. Ta velika še smrči......včeraj je bila zvečer tako nezaspana (je spala v vrtcu po dooooolgem času), da sem ji dovolila in je bila pri meni v pisarni do desete zvečer. Kolk je imela dela z luknjačem in mojo štampiljkouser posted image

Zunaj je še ak centimeter snega padel....super glih toliko , da je že belo :-)

Mi imamo samo venček na mizi......okraševali še nismo.........ima pa Frrr že čisto pravo jelko...hehe...face ste pa takoooo zgodnji. Mi bomo še malo počakali.
Ravnokar sem napisala pisma Brini in Ajdi....kao da je Miklavž pisal........ker pri nas bo že danes nosil, glede na to, da ga bo danes videla ne bom potem še do jutri čakala, bo cela zmedena.

Lep vikend......danes in jutri še izkoristimo....drug teden bo dež in nore otoplitve!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.12.2010 12:27:44   
piskot
kok je lepo!

ana spi, sine gleda jelencka nikota. dopoldan smo se po snegu metali, popoldan se gremo mogoce sankat na bliznji hrib.

upam da ne bo tisti otoplitev in da sneg ostane tja do marca.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.12.2010 13:41:20   
pikapolona2
res je lepo :-)

Brina in ati sta se metala po snegu...štanfala naš kup in se v snegu igrala. Midve z Ajdo sva bili pa notri...sav ju čez okno gledali. Malo je čudna Ajda....vroča....šmrkava in danes že 3jič spi. Bo danes kar notri jutri pa sonček in gremo ven.

Sivkamivka in Moci....midve prideva sami na Miklavža...ati bo čuval Ajdo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.12.2010 21:15:13   
moci
našega najmlajšega pa izgleda ušesa bolijo. upam, da bo čimprej minilo. zdaj spi s kapo namazan z oljem čajevca. mi bi se tudi jutri kaj soncu nastavljali.
moram dat baterije polnit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.12.2010 11:08:02   
muki1
dober dan.

No, za tiste, ki še ne veste. Tudi mi bomo še enkrat zibali, če bo vse po sreči. Julija se nam bo pridružil en, ki se je prišvercal na skrivaj. Pregleda sta že dva za mano, srček bije, dete raste. To je to. Čeprav smo vedno potihem še enega planirali, je bil vseeno nepričakovan šok tole, tak da se počasi navajam na to novico.
Bomo že, samo da bo zdravja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.12.2010 11:50:25   
psaša
muki iskrene čestitke user posted image  Lepo in mirno nosečnost ti želim!user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.12.2010 14:24:43   
piskot
muki no lepo, da si nas "uradno" obvestila user posted image . Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
7.12.2010 10:52:14   
moci
konec je z nami, če nas še mukijina lepa novička ne zbrca na planouser posted image

muki, tudi jaz ti želim lepo lepo nosečnost.
tole dete je že vedlelo, kje mu bo lepo.

drugače sem pa jaz začasno štirinožnica. v nedeljo sem padla na ledu in si poškodovala koleno. to je že četrtič ista poškodba. zdaj imam longeto in kar pestro dopoldne, da se z jakobom pedenava.
šest let je odkar sem bila zadnjič takole in to je kazen, ker sem malo pozabila na to, da moram imet fajn utrjene mišice, da koleno zdrži. zdaj pa gledam, da bi kupila sobno kolo. samo so zeloooo velike razlike v cenah. se pa popolnoma nič ne spoznam. mogoče katera kaj ve?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
7.12.2010 11:07:51   
muki1
Oh, uboga Moci invalidka,
glavno da cela je ostala tvoja lepa ritka.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
7.12.2010 11:09:47   
muki1
Jaz ne vem, kak je s kolesom, ampak pri kolesarjenju se meni ravno kolena fejst obremenjujejo. Po mojem je boljši orbitrek. Tega sem pa sama letos kar dosti pregonila in so se mi fajn okrepile mišice na nogah. Še na fitnesu mi je trener rekel, da za noge lahko ful težje vaje delam, ker mam bolj krepke user posted image . No, nekaj v tem smislu. Zgornji del pa mam čisto švoh.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
7.12.2010 11:44:11   
pikapolona2
muki...zgornji del boš pa zdej kmalu okrepila.....boš tako lepo zalito dete naokoli nosila :-))))))

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
7.12.2010 14:11:00   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro, da sedim.

ne, jaz naj bi kolesarila, to imam že od prej navodila. samo malo sem pozabivauser posted image
mah, mi imamo kao en orbidrek, samo tisto ropota kot helikopter, pa nič se ne zmatraš. tako da je v glavnem za cunje gor obešatuser posted image
je pa pri mami, tako da za kolo bi mogoče našli placuser posted image samo se bojim, da ne bo tudi za cunje obešat. je malo predrag

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.12.2010 14:12:29   
moci
aha, jaz recimo nimam težav na berglah, sem nabildana od jakoba 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?