|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
17.9.2010 13:30:25   
*anč*
mis   čestitke za Anjo! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.9.2010 14:00:50   
moci
uf, tole deževje pa resn misli user posted image
zdaj mi je prav hudo, ko sem se včeraj hecala, kako je fajn, ko smo na hribu user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.9.2010 18:22:09   
frrrr
oj.
naša mala se pa včeraj 2x zbudila. 5 minut po mojem odhodu in še ob pol dvanajstih. po 5ih minuth je trajalo uspavanje pol ure, sred noči pa na hitro zaspala nazaj. je pa zgleda obupala, ker je bil 2x mož in ne js. je potem spala do 6ih in šele takrat prvič joškala user posted image
dež se umiril... zgleda pa res prav grozno... ponoči naj bi se spet začelo user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.9.2010 18:29:53   
frrrr
Renesme in Lu - lepi nosečki sta! srečno do konca.

psaša - si zjutraj lahko vstala?

vava - lepo te je bilo videt!

sivkamivka in moci - me se pa drug teden za vozičkanje slišimo.

borovnicka - hitr se pozdravi!

muki - sprememba načrta. ne grem še drug teden delat. ne bom delala za 4 ure. grem za pol delovni čas delat na Jašev rd. Brini smo včeraj zrihtali varuško.

včeraj sem se hvalila, da Jaša že en mesec ni imel night-terrorja. no, včeraj po mojem prihodu domov, ga je imel user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 20:03:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.9.2010 20:27:00   
pikapolona2
jutri bo res dam za prestavljanje po stanovanju....mogoče tudi mi spečemo kakšne piškoteuser posted image

Pri nas ena že spi...tamala pa itak še ne more zaspat, če je pa spala popoldne 3 ure v kosu in šele ob 18 00 vstala. Ponoči ne prideva do 3 ur v kosu

Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.9.2010 20:37:09   
Lu
Tudi meni je prav pasalo včerajšnje druženje. In kok je bila ura user posted image Tik tak polnoč user posted image Zjutraj sem bila koma.

sivkamivka filce smo danes že malo uporabljali. otroka full sodelovala.

Jutri pa spet služba :P

Popoldne pa gremo na en roj. dan. Nam ne bo dolgcajt user posted image

Glede poplav... res štala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.9.2010 21:44:49   
mis
N brzino se javim, pa grem pocivat. danes sva prisli domov. Mala je res carica. Je in spi. Cist je huda, skulirana puncka. Velika je bila 51cm in 3360g, glavica 33cm. Porod je bil brzinski v eni uri. v bistvu sem se sla popoldan pokazat, ker me je vse cudno tiscalo, pa v eno sem mela trd trebuh. Pa sem bla zjutraj na ctg-ju, pa sem omenila pa ni nic reagiral dohtar. Popoldan sem se sla pokazat, ker te dajo gor v porodno pokazat, pa so posnel ctg, pa dohtarca me je pregledala in rekla da sem 4 do 5 cm odprta, da bodo predrli mehur in gremo rodit. Nisem mogla verjet. In mi predre in se kmalu zacnejo popadki, taki tapravi, pa mi je blo super ker sem brala eno fajn knjigo "Modrost" rojevanja in sem bila res sproščena. Mehka, lepo predihavala in 1, 2, 3 sem bla odprta. Skratka v uri in 10 minut od predrtja je bila rojena Anja. Zdrava, lepa, jaz nič šivana... Babici super tim, hecali smo se cel cajt... Res lepa izkušnja. Ne rečem da ne boli, ampak bilo je res noro čustveno in takoooo hitro.
Zdej je pridna, lepo je in spi, Tina in Neža sta jo lepo sprejeli, Tina ima mal večjo krizo kot Neža. Neža je bolj korenina, Tina je pa res že od nekdaj bolj čustvena.
Skratka super smo zaenkrat, upam da nas kaj ne preseneti, ko je pa vse tako kičasto. Mi je mož nov fotič kupu in vam kmalu pokažem kakšno slikico naše nove princeske Anje.

Hvala za vse čestitke!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.9.2010 21:49:35   
moci
frrrr, nisem razumela (zadnje čase sem nekam počasne pametiuser posted image ), brina navadno spi bolje ali slabše?
in sranje za jaševe more. se mi zdi, da vem, kako to izgleda. jih je imel bratranec, ki sva ga pazila. grozauser posted image

sivkamivka, malo sva lenarila, malo bila pridna. sem spekla pito, pa malo pospravila cunje.

bah, alaaaarm. čau

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.9.2010 22:09:22   
frrrr
moci, brina ponavadi okrog polnoči joška, pa pol ob treh, pa ob šestih... :) je imela ene 5 noči, ko je prespala od 21ih do 5ih, 6ih... sicer pa prvo rundo 3-6 ur in joškanje, dalje pa na 2-3 ure joškanje. no, sej ne vem zihr, ker sem koma :) mogoče še ni kdaj prespala do jutra in se samo js ne spomnem dojenja :)

mis, naj bo tako kičasto še naprej... lepo se crkljajte. fotke pa čimprej ja, da se mau topimo...

mi imamo jutri v načrtu it na gospodarca v afriško vas mau afriške ritme poslušat in afriške plese pogledat. če neu preveč poplavljeno, skoz gasilci tu okrog tulijo... gradaščica je že full visoka user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.9.2010 23:15:58   
psaša
Čer.
Včeraj je prav pasalo, po doooolgem času. Se še priporočam user posted image .
Pri nas so vsi spali, nobenih problemov. Vstala sem tudi brez problema. Itak sem že kronično utrujena in ni bilo potem nobenega šoka.user posted image

Kolk pri nas ščije user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
18.9.2010 9:55:03   
psaša
Jutro.
Sem vstala lih ene pol ure nazaj user posted image . Kakšen užitek. Lara pa še zmeraj spi, od 7 zvečer. Upam, da ni kaj zbolela. Mogoče je pa samo tolk utrujena.

Kakšno je kaj stanje pri vas, glede poplav?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
18.9.2010 17:26:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
18.9.2010 17:47:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
18.9.2010 19:24:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4090
18.9.2010 21:09:54   
frrrr
po kakšnih 5ih urah dobili net nazaj. treba hitr izkoristit. mi smo ok. smo hvaležni ležečim policajem na cesti, ki varujejo našo klet. levo in desno od nas pa že cel dan izredno stanje... gasilci s čolni, s črpalkami, tovornjaki peska, bagri,... skoz je pestro... upam, da noč ne bo tako divja kot obljubljajo. 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.9.2010 14:33:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ufff. spanje do desetih. kaj pa je to? user posted image user posted image

Jaz sem včeraj do pol enajstih user posted image . Pri teh letih me tak hitro vse zdela. Punci sta spali pri babici, tak da ni bilo panike za mater.
Kaj počnete v teh poplavah? Mi smo že pokosili, opravili en sprehod v palerinah, skopali psa, spekli muffine in mi že zmanjkuje idej. Razen likanja, pospravljanja ali pa gledanja tv mi ne pade nič na misel. Družabnih igric se mi pa ne da iti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.9.2010 14:35:21   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

gledam, če je kak film v kinu primeren za zojo. ne vem, kaj bi čez vikend počeli. če bomo cel dan doma se nam bo mešalo. zoji postane dolgčas in potem ... ajajaj.

kaj imate kaj v planu? z idejami na dan user posted image

Toy Story 3 ste že gledali?
Iva je bp celega pogledala v kinu in je razumela vse. Je pa gledala že tudi prvi in drugi del.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.9.2010 10:28:33   
pikapolona2
Mi smo se šli pa v soboto kopat v Bohinj.....da smo prebrodili tale dež...ker doma je res taaaaki dolgcajt...še z dedcem sva se skoz nekaj drkala....ah ja. POtem me je v eno ŽNJ gostilno na kosilo zvleku kjer so bile pohane piške pa ogabne pice......nikada više on ne izbira gostilne...jaz sem že zunaj videla da je podn. rajši bi si sendvič kupili user posted image

Včeraj smo šli pa na štajersko in so vzeli otroke in jih odpeljali na en doooooolg sprehod...jaz sem brala sobotno prilogo.....moj se je šel pa z motorjem vozit, da se je malo zluftal.

Zdej pa celi teden lpo vreme.....prosim....v petek pa če bo vse po sreči gremo mal Piko v Velenje obiskat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 11:16:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.9.2010 11:34:13   
muki1
Sivkamivka, recept. Sliši se slastno. Kako pa jih delaš?

Fak..itak ne smem ker kao hujšam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.9.2010 11:35:16   
muki1
Piko bomo pa mi letos najverjetneje izpustili. Se mi je lani zasrala gužva. Pa prdnit nisi mogel, toliko ljudi je bilo. Ampak za organizatorje pa super.

Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 12:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.9.2010 12:50:06   
piskot
mis, čestitke!

še nisem nič brala, samo na vrhu strani sem videla da so pri mis dobili še tretjo gospodično.

mi smo se včeraj vrnili. bilo je super, ne boste verjele user posted image . zjutraj sem prišla v službo takole user posted image , zdaj sem že user posted image , kaj bo šele čez 3 ure user posted image .

nekega lepega dne se bom prebila čez vaše tapkanje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.9.2010 13:11:37   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Piko bomo pa mi letos najverjetneje izpustili. Se mi je lani zasrala gužva. Pa prdnit nisi mogel, toliko ljudi je bilo. Ampak za organizatorje pa super.

zato pa gremo mi v petek...med vikendom se jaz ne grem takih akcijuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.