Iz Nokie v računalnik (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa* -> Iz Nokie v računalnik (9.10.2009 9:37:03)

V Nokii (N95) imam cca. 3.000 [sm=zmeden.gif] SMS-ov, shranjenih v pomnilnik telefona (ne na SIM kartico in ne na memory card). In jih ne znam spraviti (kopirati, prenesti) v računalnik.

Imam Windows Vista, program Nokia PC Suite in USB kabel.

Help? [sm=zmeden.gif]

Naja31 -> RE: Iz Nokie v računalnik (9.10.2009 10:26:42)

Ko prenasaš iz telefona v računalnik s PC suitom, te vpraša, da določiš kaj želiš, da preneseš, in ena izmed opcij je tudi datoteke iz pomnilnika telefona. Vsaj zdi se mi da je tako.  

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.10.2009 10:52:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Iz Nokie v računalnik (9.10.2009 14:02:37)

Sama imam Samsung 810. Ko konektam gsm v računalnik, moram odpreti program za telefon (ki si ga dobila na CD). Odprem File manager in se mi v raziskovalcu odpre pod opcijo navedenega gsm Pomnilnik telefona C:, Pomnil Kart E:, Contacts, Messages. In če recimo potem kliknem na Messages, imam iste opcije kot v gsm - Drafts, Inbox, Outbox, Sent Item. Če kliknem pod Sent npr., se mi izpišejo vsi poslani smsji. Jih označiš in preneseš v mapo, kamor jih boš pač shranila, s tem, da si prej še mapo nastaviš v raziskovalcu.
Edino, kar moram pa sama pogruntati pa je Kontakti, ker imam prazno, čeprav imam vse kontakte spravljene v telefonu.

Upam, da ti bo kaj v pomoč, ker je ta Samsung malo podoben Nokii.

Kerensa* -> RE: Iz Nokie v računalnik (10.10.2009 10:30:14)

Jaz imam to goro sporočil shranjeno v "Moje mape", ne v "Prejeto" in "Poslano". Program Nokia PC Suite pa očitno "Mojih map" ne zaznava (ne najdem jih niti v Nokia Phone Browser").
Ko naredim varnostno kopijo pomnilnika telefona in spominske kartice, mi sicer napiše, kaj naj bi to shranilo, ampak tam ni ničesar.

[sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Iz Nokie v računalnik (10.10.2009 16:32:25)

Probaj pobrskati po vseh tistih ikonah, ki ti jih ponudi. Sama imenika tudi nisem našla med Contacts, ampak v mapi Others. V skrajnem primeru pokliči pomoč uporabnikom, pa te bodo vodili.

Stran: [1]