Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (10.6.2005 23:23:41)

Vse prihaja za mano. Predvčerajšnjim je moj imel prometno nesrečo. Avto je nevozen (upava, da bodo na zavarovalnici ocenili totalko, sicer pa tako veste, kako to ocenjujejo... :hudicek:), nekaj časa sem se še trudila in bila dobre volje, toda ko sem šla včeraj na zavarovalnico in videla drugi avto, kako zelo je razbit, mi je vse padlo v vodo. Ko me je lastnik tistega avtomobila vprašal, če sem že videla svoj avto, sem rekla, da ga niti ne upam it pogledat. Potem sem se vseeno odpeljala na AMZS in ko sem zagledala fiesto, so se mi solze, ki sem jih zadrževala v sebi tako dolgo, kar vlile. Sploh nisem šla do receptorja, ker nisem mogla niti govorit, pa še sram me je bilo, da bi me kdo videl jokat.

Saj ne zgleda hudo... ampak pomislila sem na to, da preden je moj šel na bencinsko črpalko, sem mu rekla, da naj pohiti domov. Takoj ko je šel, se je David začel tako blazno jokat in gledal proti vratom, da sem se ustrašila, da bo spet bruhal. Nisem in nisem ga mogla umirit, zato sem poklicala atija, naj pride domov. Če tega ne bi naredila, se ne bi obrnil, da bi čimprej prišel domov in nesreče ne bi bilo... Po telefonu sem mu še v jezi na kratko zatežila, ker mora ravno zdaj hodit po ta prekleti Uni (po deveti uri ne prodajajo več alkohola, njemu se je pa tako blazno piva zluštalo, da je šel še po Uni... - brez besed)... Naslednji klic je bil: "S., ne morem govorit, "krešno" sem. Hudo je!!!" Kar na jok mi gre, ko to pišem.

Hvala bogu, ampak prav zares hvala, ni mu bilo nič. Hvala bogu, da je šel z fiesto, ne pa s to staro kripo, ki jo voziva zdaj, sicer ne bi bil živ. Tako malo je manjkalo... Odbilo ga je na pločnik, ustavil se je na stopnicah trgovine. Eh, raje tu zaključim, ker od solz itak ne vidim več ekrana. Ne mi zamerit, ker težim, ampak nekje bi se rada izpovedala, kaj leži v meni.

Teni_ -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (10.6.2005 23:27:13)

Ti verjamem, da ti je hudo. Vsekakor pa nisi ti kriva, saj nisi mogla vedet, da se bo kaj takega zgodilo. Bi bile verjetno moje besede podobne tvojim po telefonu, če bi bilo tako.

Hvala bogu, da ni bilo nič hujšega, razen pločevine.

lP,
Mojca:nosecka:

mtd -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (10.6.2005 23:30:25)

o, groza, je že bilo tako namenjeno, da so vsi celi in zdravi ter živi
hvala Bogu
drugače pa se ne sekiraj, da si ti kriva, svet se po svoje vrti
sicer bi mu pa jaz tud rekla kaj podobnega zarad piva

držte se:rozica:

Nasy -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (10.6.2005 23:52:50)

Poskusi ne misliti preveč na to, saj ti bo vse prej kot koristilo! Nikar se ne obremenjuj, ne bo nič bolje, le vsi boste še bolj žalostni in živčni...zahvali se njegovemu angelu varuhu, da je tvoj možek ok!!!
Vem, da je težko a vseeno poskusi najti žarek sonca v teh dneh!
Veliko sreče želim tebi in tvoji familiji...pa čimmanj solzic!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Bib -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 0:17:33)

Hvala bogu da je s tvoji vse dobro, ostalo se bo pa počasi uredilo.
Boš videla, jutri bo že malo bolje.;)
Za tebe :rozica::rozica:

mihelca -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 0:38:55)

Ne se prevec sekirat.Ko se bo naredil nov dan,bo tudi lazje razmisljati.Res da je to povezano z denarjem,toda razmisljajta o tem da se mozu ni zgodilo nic hujsega.Da ste se vedno druzina.Naj vas :angel::angel::angel:cuvajo

gamini -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 7:19:51)

Pred 15-timi leti sem doživela podobno izkušnjo kot ti, s to razliko, da smo bili trije v avtu: moj :love:,:duda: in jaz. Imeli smo prometno nesrečo in smo močno trčili v nasproti vozeči avto, ki nas je na srečo zadržal, da nismo zgrmeli v prepad. Na srečo smo jo vsi odnesli brez praske, avto pa je bil totalka. Od takrat sem hvaležna :angel:, ki nas je čuval. Takrat pa se mi je zdelo, da smo se ponovno rodili.Vse se da popraviti in kupiti, samo človeško življenje NE. Ne razmišljaj prveč o tem, da si ti kriva, ker nisi. Se je pač tako zgodilo. Bodi hvaležna :angel:, da je vse OK s tvojim :love:.

LP:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 7:41:14)

Jutro!

Nesreč je toliko, preveč! Ne vplivamo včasih na to, no v skrajnih primerih, ko je prisoten alkohol, neprevidnost..itd...

Žal, nesreče se dogajajo, pa ni potrebno, da smo mi krivi. Lahko je voznik drugega avtomobila. Nisi kriva, če se mu je pivo luštalo in si ga poklicala takrat.
Glavno, da ste vsi celi in zdravi. To je najpomembnejše.

Ne se obtoževati, da si kriva, ker NISI!!!!!:rozica::rozica::rozica:

Una -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 8:27:59)

Skutica, dokler je pločevina "v igri", potem se nikar ne sekiraj!! Važno da je tvoj živ in zdrav. In ne razmišljaj, kaj bi bilo, če bi bilo, ker nikamor ne boš prišla.
Sicer ti pa želim, da bi se vse popedenal tko kt si želiš,
LP, Una

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 9:35:50)

"Srečo je imel," si reči, saj je res tako. Drugače pa zgodbo čim večkrat povej in obnovi, tako da gre vse s tebe. Pa čimprej v avto in krog naokoli, da vaju ne prime strah pred vožnjo.

Jančika_ -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 9:50:21)

Skutica, res dobro, da mu ni nič. In zelo dobro, da si se izpovedala - tako ti bo hitreje odleglo. Vsem trem lep pozdrav:rozica::rozica::rozica:!

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 9:52:35)

Pleh se zamenja...sreča v nesreči,da tvojemu dragemu ni bilo nič.
Kriva pa nisi ti ampak splet okoliščin in usoda.
Prvi šok bo minil vse bo še v redu.
Pozdrave:morje::rozica::rozica::rozica::rozica:

baguSka -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 9:58:16)

Se popounoma strinjam z nevo. Vse je zgolj naključje. Ne sekiri se, ker nisi nič kriva. Glej tud meni je moj brat umru.. Zgolj in samo nesrečno naklučje. Sekiramo pa se čisto vsi v družini in vsi obtužujemo sami sebe. Zakaj že? Jaz si skoz govorim če pa nebi to bi blo pa to.. Ej punca, nikoli ne moremo vedt kaj bi blo če bi? Je tako? Pač ne vidmo v prihodnost :zmeden:

pika74 -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 10:00:46)

:rozica::rozica::rozica: držte se :rozica::rozica::rozica: to so hudi šoki za celo familijo

ampak glavn, da je živ

:rozica:

smrka -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 11:37:25)

Vse se je dobro izslo, ne sekiraj se prevec. Radi se imejte. :angel:

NinKa -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 11:55:21)

Skutica,

nikakor nisi ti kriva, tolažiš se lahko s tem, da tvojemu :love: ni nič kaj hudega, avto pa....je le kup pločevine.....

Pomiri se, čim manj misli na to kaj se je zgodilo, spremeniti sedaj itak ne moreš več ničesar, tako da....

Aja, da smo včasih tečne in težimo svojim :love: po telefonu pa...saj smo vse take....

:sloncek::kuza::sloncek:

Gina -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 11:58:53)

O, Skutica, dobro vem, kako je to. Nič nisi kriva, kriv je splet okoliščin. Ne misli na pleh, zahvali se usodi, da nisi imela v avtu otroka, pa da tvoj:love: nima zdravstvenih posledic. Jaz je po nesreči, pa sploh krivec nisem bila, nisem odnesla tako poceni. Boga zahvali, da ni nikomur nič. Saj bo, čez par dni bo boljše, boš videla.

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 13:18:58)

Skutica, poznam ta občutek in verjemi, ti nisi nič kriva. Vse je splet okoliščin. Imel je "srečo", tako se tolaži. Avto naj bo kakršen je, samo da njemu ni nič.
:rozica::rozica::rozica: zate

nita -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 15:16:14)

Skutica, vem da je hudo, ampak se bo vse lepo uredilo, čeprav te dni verjetno ne kaže tako. Glavno, da je :love: zdrav in živ. Druga ni važno. Naj vas :angel::angel::angel::angel: čuvanjo, tebi pa pošiljam :rozica::rozica::rozica::rozica:.

L.p. Anita

teta beta -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 15:55:38)

Pleh je samo pleh, da je le on ostal cel. Ravno včeraj je v Celju v nesreči umrl 26 letnik, ki ima doma 6-mesečnega sina. Čeprav ti je hudo, bodi hvaležna, da jo je odnesel brez posledic.

Nikar si ne očitaj, da si ga klicala in mu "sitnarila". Samo ljudje smo, ne moremo biti vedno in povsod 100 % zadovoljni z vsemi in vsem, prijazni ter razpoloženi. Lahko se samo trudimo in najbrž se bosta odslej tudi vidva.

Veliko sreče :rozica::rozica::rozica:!

spacey -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (11.6.2005 16:38:38)

Skutica tako mi je hudo za vas. :( Vedno nekaj... :zmeden:

Se pa strinjam z ostalimi...še dobro da je samo pleh, pa čeprav ni tolažba.

Držte se, stisnite se vsi trije skupaj in imejte se radi. :rozica::rozica::rozica:
Tudi pri vas bo za dežekom posijal močem sonček.

Lp
:kuza:

Anonimen -> Kako zelo malo je potrebno - zelo žalostna sem (12.6.2005 17:34:11)

Hvala vsem za prijazne besede. Midva sva psihično že veliko bolje, predvsem po včerajšnjem pogovoru - in res je, pleh je samo pleh. Samo da njemu ni nič.

Stran: [1]