blaža -> RE: Vse ki rade ustvarjate (21.11.2009 12:59:01)
|
Ravnokar vam pošiljam sms- je, da vas spomnem, da se dobimo v soboto 28.11.09 ob 16ih v krajevni skupnosti v Senožečah. Predvidoma bo trajalo do 19ih. Parkirate lahko na parkirišču ob cesti. Prostor je v sredini vasi, zelo blizu tega parkirišča. Cca dve minuti peš. Prosim, če ste točni, lahko se pride tudi malo prej, ker bomo ob 16ih že začeli. Zaželjeno je, da se napeče še nekaj osnovnih piškotov, po želji, lahko tudi medenjake, v glavnem piškote, ki se bojo lahko krasili. V mislih pa sem imela nekaj da bi prišlo po tem v poštev za Miklavža. tako si bomo na koncu piškotke pomešali in razdelili za domov. Naučili se bomo kako se naredi vrtnica, kako sami nardimo sladkorno maso, za oblikovanje, kako je delati s Tičina maso, pokazala bom kako se obleče torta s Tičina maso, kako se nardijo lubeničke iz marcipana, marcipanove jagode in hruške, okrasili bomo tudi piškotke. prosim, če se da, da mi javiste z smsjem, če pridete, da bom vedela kolko materijala nabavit. Nekaj sem že, nekaj bom pa še v tem tednu. Seveda bom tudi sama napekla nekaj piškotov, da bomo okraševali. Želim si, da bo to eno prijetno druženje, da se bomo imeli lepo in kdaj ponovili. lep pozdrav Katarina. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
|
|
|
|