Raho -> Uporaba mobitela (8.10.2009 17:46:50)
|
Danes sem z juniorjem sedela v čakalnici pri zdravniku in ugotovila, da je veliki večini mamic, v času, ko so čakale z otrokom v čakalnici, zvonil telefon - zmotilo pa me je predvsem to, da jih je večina mirno klepetala (pri nobeni ni šlo za neko življenjsko pomembno zadevo) ter na veliko razlagala sogovorniku/ci o zadevah, ki drugih kaj dosti ne zanimajo. Sama zvonjenje na telefonu, ko grem na tako javno mesto kot je čakalnica pri zdravniku, banka..., vedno izključim, ker se mi zdi nevljudno, da bi mi telefon zvonil, kaj šele, da bi s kom čvekala po telefonu v polni čakalnici - moje zasebno življenje najverjetneje ne zanima še preostalih 20 čakajočih. Še službene zadeve uredim potem, ko se lahko pogovarjam na takem mestu, kjer ne motim drugih. jasno - živi in pusti živeti... Pa vendar - sprašujem se, ali je dogovor za kavo ali pa čvek po telefonu, kaj je kdo komu včeraj rekel res tako pomemben, da to morajo zvedeti še vsi ostali. Ja, vem, čudna sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|