lastništvo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

mala zirafa -> lastništvo (8.10.2009 16:37:31)

Zanima me, če rabimo soglasje lastnika parcele na kateri stoji objekt, glede na to da bi radi podaljšali in zaprli balkon?Objekt je od tašče, parcela od njenega očeta.

zband -> RE: lastništvo (8.10.2009 16:41:28)

bolje da napišete,da se ne bi,ko boste imeli že narejeno,kdo pritožil in boste podirali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hope2 -> RE: lastništvo (8.10.2009 18:00:52)

Vse kar spreminja zunanji videz stavbe, rabiš sogalsje vseh (če jih je več) lastnikov v stavbi. Nekateri se ne ozirajo na to in vseeno naredijo, ampak če nočeš imeti problemov, je bolje vse met na papirju. In en podpis ni težko dobit, če se lastnik strinja, a ne?

mala zirafa -> RE: lastništvo (8.10.2009 18:53:25)

Gre za pokrit nadstrešek do 30m2.V bodoče ga bo 12m2.Stari, 85, let pa zahteva potrdilo statika in načrt novega objekta, kar sploh ne igra vloge oz. ni zahtevano v papirjih.Sosedje so delali podobno in so imeli identičen dokument iz občine kot mi in ni bilo nobenih problemov.Gre za njegov princip, ko išče dlako v jajcu.Tašča je rekla da se mu ne bo pustila in se bomo zdaj v kratkem lotili gradnje.Mislim da se v rušenje ne bo spuščal.Vseeno me je zanimalo.Sosedov to ne moti.

Stran: [1]