Anonimen -> Slabost 24 ur, nič bruhanja (11.6.2005 13:02:18)
|
Tudi meni je bilo slabo 24 ur na dan. Ponoči sem ob postelji imela kar banano, in sem na vsaki 2 uri naredila grižljaj ali dva,zraven pa požirek in dva vode. Nekatere jedo ponoči prepečenec - meni je bilo presuho. Non stop sem nekaj malega grizljala, ker je bilo bolje če je bil želodec ves čas poln. Sadja prej nisem marala, zdaj ga obožujem, zelo mi pomaga...Nekaterim pomagajo mentolovi bomboni, drugim če žvečijo čigumi, tretjim ingver in ingverjevi piškoti. Opazila sem tudi, da mi je manj slabo če jem nezačinjeno hrano, oziroma začinjeno le osnovno - soljeno + peteršiljček. Blazno mi je pomagal tudi sweepes, nekaterim pomaga kokakola. Zdravniki pravijo, da slabosti omili tudi veliko uživanje vitamina B (v vseh oblikah)- jz jem vitaminske tabletke, ki poleg folne kisline vsebujejo še druge vitamine in minerale. Pa tudi v čokolešniku je veliko B vitamina. Sicer pa zdaj ko ti je tako slabo, jej tisto, kar ti v trenutku zapaše, ne sili se s hrano za katero te silijo, da jo moraš jesti ker je zdrava! Če ti zapaše npr. klobasa in ti potem ni slabo, jo kar brez slabe vesti pojej. Jz sem zdej v 9t, in so se slabosti malo umirile...upam, da ne pridejo nazaj! Edina tolažba je samo ta, da prej ali slej slabosti minejo.
|
|
|
|