zelo veliko spi... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

misa4 -> zelo veliko spi... (8.10.2009 13:47:07)

Torej, moj enoletnik zadnje tri dni samo spi, ne more biti pokonci več kot dve uri. Tudi ponoči je spanje podaljšal za 4 ure in kar naenkrat ne je več ponoči, prej je dvakrat. Tudi čez dan popije zelo malo(prej cca 1,5 l), je skoraj nič. V tem tednu sem bila z njim že dvakrat pri zdravnici in ta pravi, da gre samo za pre prehlad. Verjetno bi po navadnem prehladu bil boljši po enem tednu??? Me res skrbi, samo pediatrija nas sploh ne jemle resno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] niti kri in vode mu ni dala pregledat. A je katera že imela podobne izkušnje? Vaše mnenje prosim!
Hvala za odgovore!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.10.2009 13:52:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.10.2009 13:53:19)

misa4 -> RE: zelo veliko spi... (8.10.2009 13:55:25)

Aja, pa še to, ko je buden imam občutek, da nima moči in energije, ga kar zanaša in samo crkljal bi se, ker ko je zdrav samo da je zunaj in da teče in noče biti v naročju.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.10.2009 13:58:51)

Splišni -> RE: zelo veliko spi... (8.10.2009 18:17:35)

A pa praviš, d aje prehlajen, torej da res ni popolnoma zdrav?

Ma jaz bi ga peljala nazaj k zdravnici, rekla, da je imel ful vročino, kar zmsilila bi se, da bi mu dala le kri pregledat.

Jaz bi se bala pljučnice, ker tole me spominja nanjo. Tale utrujenost, brezvoljnost. Pojdita res nazaj.

Splišni -> RE: zelo veliko spi... (9.10.2009 16:52:38)

Misa4, kako je?

misa4 -> RE: zelo veliko spi... (9.10.2009 20:02:45)

Zelo vneto uho, zato ga je tudi zanašal. Je dobil antibiotik in je zdaj bolje. Njegova zdravnica dopoldne ni videla nič, popoldne pa je druga videla da je uho čisto rdeče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Splišni -> RE: zelo veliko spi... (12.10.2009 13:30:21)

Jooooj, no, samo da ste dobili zdravilo in da bo zdaj bolje.

Stran: [1]