za Leni72 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


zdenka32 -> za Leni72 (10.6.2005 22:18:51)

Prebrala sem, da si začela polno dojiti pri 2 mesecih...kako ti je ratal? Jst mam hude probleme pri popoldanskem in večernem dojenju. Al je pikica preveč razdražena al ni mleka? To je tak jok, da je za znoret...pol, pri flaški je pa čist mirna in blažena! Večerni obrok ji v celoti dam po flaški, pol si pa izčrpam...včasih je mleka tolk kot ga pikica spije po flaški, včasih pa le za vzorec! Tut jest dojim leže, nama obema najbolj paše in zato je v sede huda frka! Je :duda:čist živčna...pa jst tut, ko vidim, da nama ne gre! Naj povem, da mam še eno 20 mesečno :hudicek: in, ko pride domov iz vrtca res ni variante za počivanje...včasih ne utegnem niti na WC!
Prosim...maš kak dober nasvet? Moj :duda:ima 2 dobra meseca in je prava požrešnica: 5900kg in 62cm!
Lp in mirno noč:zaspan:




Leni72 -> za Leni72 (11.6.2005 8:35:17)

Viš ga RR - marsikaj izveš! Pa so se RR-ovke začele pogovarjat o Tamitilu. In smo našpičli ušesa, pol pa v akcijo.
Tamitil so tablete proti slabosti, stranski učinek je proizvodnja mleka. Zanimivo. Menda jih dajejo tudi v bolnici, ampak takoj po porodu. Pa sem malo zatežila kolegici, ki dela v porodnišnici in mi jih je zrihtala; sicer je dvomila v uspeh, ker je bilo menda že pozno. To je bilo pri dobrih šestih tednih - jemala sem 2-1-1 vsakih 12 ur. Našemu pediatru nisem omenila moje ideje, ker bi me verjetno malo čudno gledal, ampak ...
Pa še nekaj - vsi težijo o dojenju in sem že imela prav slabo vest, ker nama ni šlo (seveda sem si predstavljala da to ne bo nikoli big dil), no na koncu sem pa ugotovila, da se raztrgat ne morem ne jaz in ne moja pupa, dokler bo bo, ko pa ne bo, bo pa flaša. Mogoče so tablete Tamitil samo placebo, pa če je delalo samo na psiho tudi prav. Nam je ratalo. :bravo:

Te čisto razumem. Naša je imela iste finte - spila flašo, pol sem si pa še sama več izpumpala kot je sama spila. Pa kdo bi jo zastopil :)

Srečno - ne se sekirat, saj bo!:rozica::rozica:

PS Kolegica je začela polno dojiti pri treh mesecih. Menda je samo vztrajala.




Stran: [1]