nanita -> RE: "da bi naju skregali"? (8.10.2009 19:17:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja Vrjamem v to, da nekateri ne morejo sprejeti partnerja/partnerko svojega otroka. Pri prvi resni vezi nisem imela takih težav, zdaj pa jih imam in to kar počasi uničuje najino vezo...Zdi se mi, da se moj niti malo ne potrudi to izboljšati, ne zapre jim usta ko bi bilo to potrebno. Saj ni samo v tašči problem, problem je tudi v ostalih članih družine...zmeraj kritizirajo kako se oblečem, kako naj perem perilo, kaj naj skuham, itd...uglavnem to mi že tako preseda...Sem svojemu že velikokrat rekla, da tega ne bom poslušala, da naj temu naredi konec, pa se mi zdi vse zaman, saj do zdaj ni ničesar ukrenil. Moji starši njega zelo spošutjejo in ga imajo radi...Nikoli ni imel probleme zaradi mojih staršev, jaz pa imam same preglavice zaradi njegove celotne družine od prababice naprej. Tako, da nekateri se kar trudijo, da se skregava do konca. zapri jim sama gobec...zakaj bi bla jim tih? Nekako se ne upiram ,ker ipak imam spoštovanje do njegovih staršev. Je pa res, da mi na pravi živc še niso stopili, pa ne bo lepo, če se bo to zgodilo.
|
|
|
|