|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primož Kozmus končal kariero....???
9.10.2009 11:56:40   
dory
ja in? fant je ugotovil,da v naši ljubi deželi prej obuboža kot športnik in se bo zej pač znajdu drugače.
Itak je pa pri vsej ostali problematiki to še najmanjši problem.
Fant se je izkazal, škoda je, ampak on že ve zakaj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.10.2009 13:57:20   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

je.be se men za Kozmusa, lahk je s polno **** srat

Skrajno neprimerna izjava.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.10.2009 13:58:12   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

Glede na večino komentarjev tukaj gori, se sploh ne čudim njegovi odločitvi. Samo malo spoštovanja bi pa do takega prvaka in osebnosti le lahko pokazali.

user posted image   user posted image user posted image Pod tole pa se podpišem.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.10.2009 14:01:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja da povemo, kaj mislimo. In mene tudi ne gane, če nas mešajo s Slovaško, nisem nič zaradi tega oškodovana. Mogoče bi morali razmišljat o tem prej, ko so izbirali zastavo. 

Pa a te sploh kaj gane v zvezi z našo državo in ljudmi, ki nas predstavljajo v svetu?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.10.2009 15:07:29   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Vidiš, meni se pa ravno to ne zdi sploh nič posebnega. In kaj zdaj, če je prvak, če je zmagal na nekem prvenstvu? Sam se je za tak šport odločil, sam se je odločil, da to konča, pa ne vem, če ravno zaradi nas, ki nam dol vidi za njega. A njemu je kaj do nas, navadnih ljudi, ki si tudi služimo denar, tako kot si ga, on si ga pa pač s športanjem. In kaj zdaj, so ti športniki bogovi? Kaj pa naredi za dobro države, razen tega, da nas pa mogoče kdo prepozna? In vsako delo je častno, vredno in spoštovano, zdaj pa nekdo nekje zmaga, je pa uau, kot za tiste košarkaše, ko je bilo treba v največji gužvi celo Slovensko cesto zapreti, svašta no.

pa poslušam, da je Tina Maze premalo plačana....halo, pa kaj bi radi. A za eno smučanje in za to, ker mora revca trenirat v snegu, mrazu, vetru, mora pa miljone dobivat. Sori, saj je še kdo na svetu, ki dela v ekstremnih vremenskih razmerah in še povrhu fizično, ampak ne samo par sezon, ampak, dokler si ne zasluži penizje, ki je pa itak mizerna, kot je bila plača.

Srki, ampak vsak pač ni za vse nadarjen, poslan na ta svet ali kakorkoli že..., že iz pamtiveka je tako...
Res, se strinjam, da tudi ti in jaz delava 8 ur / dan za preživetje, včasih tudi v ekstremnih razmeram, ampak ko to oddelaš, pa po moje živiš čisto normalno
Vrhunski športnik pa ne - mora počivati, da se regenerira, jesti pravilnoo hrano, ne kaditi, ne ponočevati, na družino med aktvivno kariero lahko vsi po vrsti pozabijo... Pač eno samo veliko odrekanje, ki ga mi navadni delavci k sreči nismo deležni...

Ampak če za vsak politični izmeček pripravijo praznovanja, pa sprejeme, si pa po mojem en šampion to vsaj zasluži, sploh ker si upa povedati na glas in se javno zavzema za boljši status športnikov - kot naj bi za nas počeli sindikati, če imaš sploh to srečo, da si v javnem oz. večjem podjetju...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.10.2009 16:22:20   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: alda

Sicer pa so se sami odločili, da bo to njihov način zasluška za preživetje, vedeli so kaj to pomeni: treniranje v vseh mogočih razmerahm odrekanju temu in onemu,...ampak očitno so pozabli na to, ker ob prvih malo večjih uspehih sam še pričakujejo nekaj in zahtevajo !!
Kar naprej tarnajo kok mal zaslužijo, d a skor ne morejo normalno preživet,

ej, sori, ampak vsak, ki se gre profesionalno ukvarjat s športom se vidi, da bo nekega dne vrhunski šampion, vsak skrivaj sanja, da bo najboljši v svoji disciplini in ..... zato tudi veliko zaslužil. Pa saj vidiš, koliko zaslužijo vrhunski tuji športniki. Kar je on dosegel niso malo večji uspehi, lepo prosim. On je trenutno tata mata s kladvom user posted image .
Da sem jaz na njegovem mestu, pa če je za odstop res le finančni razlog, ni šans, da nekaj, za kar sem se trudila vse življenje obesim na klin, ampak bi šla pač drugam, zastopat drugo državo. Še najraj k Hrvatom user posted image , zanalašč, sam kaj, k tud oni nimajo denarja user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.10.2009 18:32:06   
liliana
Mogoče pa je malo utrujen in preobremenjen......in se je pač odločil prekiniti kariero....verjetno se sploh redkokateri od nas sanja, kakšno delo je potrebno, da osvojiš zlato na OI in da postaneš svetovni prvak.....

Gledalci in navijači pričakujemo samo dobre rezultate, kot da to pride z neba.....je pa verjetno res, da je imela na bančnem računu bistveno manj kot marsikateri smučar ali fuzbaler, ki mu po doseženih rezultatih ne seže niti do kolen.....denar se pač steka samo v nekatere športe, ki so bolj gledljivi in zanimivi......

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.10.2009 8:52:20   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
na bančnem računu bistveno manj kot marsikateri smučar ali fuzbaler, ki mu po doseženih rezultatih ne seže niti do kolen.....

s tem se pa strinjam in to je sramotno..... sam to je verjetno zaradi boljse gleanosti, promocije in vsega kar pase zraven, pac veliki dobicki, veliko denarja.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.10.2009 14:53:27   
pika74
Sem prebrala njegovo pismo in priznam, da me je ganilo. Je zelo lepo napisal.
Dosegel je zelo veliko.
Spoštujem njegovo odločitev in mu želim vse dobro še naprej.

Meni je fant všeč.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.10.2009 22:56:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Sem prebrala njegovo pismo in priznam, da me je ganilo. Je zelo lepo napisal.
Dosegel je zelo veliko.
Spoštujem njegovo odločitev in mu želim vse dobro še naprej.

Meni je fant všeč.

user posted image

..se podpišem user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?