Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Oimam kolegico, ki je diplomirala na področju kitajske tradicionalne masaže in ima res ornk prijem. Tui-na? jest bi ti načelno kot ne-božanje priporočila tui-na masažo, kjer te dobesedno premlatijo po celem telesu... moja maserka si vzame dobri 2 uri, samo to je celo telo, ne samo hrbet. poskusi, jest ne grem več na drugo masažo Kaj to pomeni da te dobesedno premlatijo? Felicita kje pa je ta tvoj maserka? Ok je tudi celo telo, se bolje. Sem pa 2 meseca po CR, tko da... Hvala vsem za odgovore u bistvu ta masaža temelji na sproščanju negativne energije skozi meridiane v telesu (al neki podobnega) - gre pač za to da se posveti maserka vsaki mišici, vključno z npr zgornjim delom vratu, lasiščem, trebuhom, prsti na rokah,... jest sem po tej masaži potem vedno nekak utrujena oz. božansko spim zdej če si 2 meseca po porodu dvomim da si že primerna za to masažo, mene ni hotla masirat 5 mescev po operaciji, pa sem bla operirana na edinem delu ki se ga sploh ne dotakne (prsi), ker pač ni glih fajn zarad raztegovanja kože itd. sicer je pa moja maserka moja teta, nardila je ta tečaj in vse (mislm da je poklicna prekvalifikacija al neki podobnega), samo pač dela doma na črno... ne vem če še sprejema nove stranke, lahko pa jo vprašam. aja, je pa to v domžalah.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|