ona -> RE: selitev (9.10.2009 14:10:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzika09 Kako pa ste se počutile, ko ste se selile k partnerjem, v njegovo stanovanje, ste se takoj občutek, da je to tudi »vaše« ali ste imele več časa občutek da ste na »tujem«. Ko sem sedaj pri njemu, v glavnem med vikendom, se počutim kot doma, samo ne vem ali se lahko kaj spremeni, če se preselim za stalno tja. Moram razmišljat, da se bo spremenilo le na bolje. Jaz priznam sem imela kar en cajt občutek,da ni nič moje,da sem nekako na tujem....na srečo me je partner podpiral,ker sem mu zaupala moje strahove in še nikoli odkar sva skupaj(8 let) ni rekel zdej je pa to moje in ne tvoje.Midva odkar sem prišla k njemu živet imava čiste račune in je od vsega začetka vse najino,nikoli ni bilo nekih razhajanj. Po moje,če se razumeta in imata rada ni potrebno si eden drugemu nekaj očitat! Zame je bilo predvsem najbolj važno,da je lepo sprejel mojega otroka in to mi je bilo najbolj pomembno! Verjamem,da imaš nekaj strahov...ma kaj sta provala kaj več časa živet skupaj,ne samo za vikende? glej,moj je prihajal za vikende k meni v najmeniško stanovanje,tako,da sva se dokaj toliko spoznala,nisem jaz šla k njemu kar na vrat na nos! Če te je strah,dejta prej provat malo dlje bit skupaj,ali on pri tebi ali ti pri njemu....
|
|
|
|