SU -> nekaj "splošnih" vprašanj (10.6.2005 20:21:31)
|
Mene pa zanima nekaj reči : - kdaj približno previjete vaše škrate za "čez noč"?? Rada bi "premaknila" uro, ko mali zaspi na prej, pa ne vem, če je dobro, da se ga previje za "čez noč" že ful kmalu...:zmeden: - malega polno dojim. Potem, ko poje svojo "rundo", si jaz še malce izčrpam mleko-posebej, če se mi zdi, da je v dojki še dosti mleka. Je to uredu ali sploh ni treba to početi??? Skrbi me, da če bo vlekel tko "po malem", da mi bo mleko pričelo "usihati" (zdaj ga imam pa itak fuuuuuul!)! - ali pri vsakem dojenju dojite na obeh dojkah??? Brala sem, če dojenčka dajejo krči, da je fino, če povleče več "gostejšega" mleka, kot tisto "vodeno", ko je na začetku v dojki...:zmeden: Zato dojim za en obrok na eni dojki, pri drugem pa na drugi...:zmeden2: - letos poleti gremo na morje. Mali bo star približno 5 mescev. Ali ga lahko dava direkt v morje?? Seveda, če bo dovolj toplo. Ali bo še premali?? Joj, sem natrosila vprašanj...:ups: Ampak moram hitro napisati, če ne vse pozabim in se spomnem ob najmanj primernem času :)-... Hvala in LP, Saša
|
|
|
|