Kaj še naj???? NAsvet! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

digi -> Kaj še naj???? NAsvet! (10.6.2005 20:04:23)

Punce prosim za nekaj nasvetov.... Z mojim že eno leto :sloncek::sloncek::sloncek:, pa nič..... Sem bila pri G pred 3 meseci, pa je menda vse OK, če čez 3 mesece ne zanosim pa moram spet nazaj..... Zdaj pa me zanima kaj naj naredim, kaj naj jem ali ne vem.... tud vraževerne zadeve.... vse bom počela, magari bom prevale po :sloncek::sloncek::sloncek: delala:)))))

Prosim, pojma nimam kaj še naj :zmeden:

Pa pa

LONA13 -> Kaj še naj???? NAsvet! (10.6.2005 20:40:48)

Mogoče se bo čudno slišalo... Ne misliti na to a boš zanosila ali ne boš.. Če je fizično vse ok, je potem lahko psihična ovira,

sprosti se pa vama bo uspelo,.:bravo::bravo:

pika74 -> Kaj še naj???? NAsvet! (10.6.2005 22:04:15)

če ti kaj pomaga, ti povem, da pri nas delamo :duda: že debelih 5 let

moj nasvet, imejta se rada :love::love:

Anonimen -> Kaj še naj???? NAsvet! (10.6.2005 23:51:23)

Kako je pa to lepo slišat :love:

digi -> Kaj še naj???? NAsvet! (11.6.2005 10:12:19)

Uh, hvala punce.... Upam, da bo res tako.... Pet let res ne bi rada trpela:((((((

Držite pesti....

Pa če se katera kaj spomni, mi naj prosim sporoči!!!!!

Pa pa8)

Anonimen -> Kaj še naj???? NAsvet! (11.6.2005 18:28:37)

Pri nama je enako. Trudiva se ze eno leto, zmenjena sva, da greva po dopustu na posvet k zdravniku, ce do takrat se nic ne grata.

Pestke za vse nas, ki cakamo na :duda:!:miska::miska::miska:

Anonimen -> Kaj še naj???? NAsvet! (11.6.2005 22:44:46)

ČETRTI dan menstruacije je zelo ploden.Dokaz za to so moja Maška,Timi in Ajla:bravo:

digi -> Kaj še naj???? NAsvet! (12.6.2005 18:33:27)

Hvala ****! Upam, da bo tudi pri meni tako.... Samo kaj, ko imam M na 40 do 42 dni že kakšnega pol leta. Prej sem jemala tabletke in pol leta po prenehanju jemanja so se ciklusi pač raztegnili na to dolžino.... G je rekla, da ni nič, če imam tako dolge cikluse, vendar seveda je tudi možnost za :duda: manjša....:( Ne vem kaj naj....

Držite pesti!!!!
:kuza:

Anitka -> Kaj še naj???? NAsvet! (12.6.2005 19:31:27)

Hej Digi!

Pri nama mineva že drugo leto bojev, preiskav, operacije... in jaz sem se končno lahko dala na OFF. Poskušaj vse skupaj odmisliti - vem težko je, saj sem še pred dobrim mesecem živčkarila, jokala, obupavala - ampak poskušaj. Prepusti se poletju (upam, da se bo kmalu pokazalo v pravi luči) in želim ti, da tudi vama kmalu uspe.

:miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

LP,

Anitka:pika:

Stran: [1]