|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 19:32:29   
Amoss
Punce ne vem kaj naj naredim.
No porod mi bodo itak sprožili v ponedeljek, ampak meni je zdravnica rekla da če ne naštejem v 12 urah gibov morem takoj not.
No jaz imam v 12 urah komaj 8 gibov, ampak to me ne skrbi ker vem, da bo :roza: okrog desetih začela migat.
Rekla mi je G v tem smislu kot če ne morem več naj pridem not in bodo že prej sprožili.
Zdaj pa ne vem kaj naj lahko grem not in mi sprožijo in verjetno že jutri cartam ali pa počakam do ponedeljka
Malo pupo bi že ful rada mela ampak me je zgrabila panika zdaj ko imam možnost da se sama odločim pa ne vem kaj naj.Prosim svetujte mi ali naj grem not ali čakam,...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 19:38:04   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu šla.
A ni 11 dni čez rok že dost?

Le pogumno...jaz sem na tvoji strani, kakor se boš odločila :rozica:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 19:41:33   
bobek05
Amoss, jaz bi tudi šla... Kakšna je razlika če ti ga sprožijo prej ali v ponedeljek??? Boš vsaj prej cartala.. Pa naj te ne bo strah .. Vse bomo mislile nate :metulj:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 19:49:03   
LONA13
Jest ni tud že šla prej notr . Ne čakaj, pojdi ker se lahko kej zakomplicira.
Držim pesti.

Lp, Polona

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 19:52:54   
Amoss
Moj :love: me tud prigovarja da grema, ampak me je ful strah da bo šlo ful počasi in ta grozna noč v porodnišnici:((:((:((, ampak kaj ko si tako že želim tega :duda:, pa še moja mama ima jutri rojstni dan in bi tako dobila vnukico za darilo.
Malo še mam časa, potem pa pride moj :love: iz službe in bova te verjetno šla, če me ne zgrabi panika, ker me je res ful strah kako se lahko zakomplicira kot zadnjič!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:14:22   
LONA13
Verjem, da te v ponedeljek ne bo nič manj strah...
Prej boš šla prej bo tvoja :roza:na svetu...

Pogumno.:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:15:25   
Natasa-6
Meni so tudi sprozili porod, pa sem potem rodila prej kot v 2,5 ure in to prvega otroka! Zato ti predlagam, da gres, bos ze danes imela puncko v rokah!!!!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:21:33   
Amoss
In kako so ti sprožili?KAj si že bila kaj odprta?
daj povej kako je kaj zgledalo?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:22:13   
cmokec
Amoss, kaj pojdita po vajinega sončka. Pa ne zaradi prelepega darila novopečeno babici, pojdita, da spoznata vajinega novega družinskega člana. Verjetno bi šla lažje, če bi ti dejali, da pridi danes, pa ti niso. Odloči se, roditi boš tako mogla, zakaj bi čakala, če si že toliko čez rok. Pa še skrbelo te ne bo glede zadostnih gibov. Al bo šlo počasi al hitro pa tako ni odvisno od dneva, zato ti želim, da se opogumiš.

Na koncu je odločitev tvoja oz. vajina. :miska::miska::miska::miska::miska::miska: bodo veljale do dneva, ko boš rodila danes, jutri, ponedeljek, samo, da bo vse v redu.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:26:02   
*maja
Jaz bi na tvojem mestu spokala kufre in šla ;). Saj na koncu si boš še sama hvaležna da je končno za tabo, sploh glede na to da si že toliko čez rok.
Boš mami dala lepo darilo :). Po hitrem postopku v porodnišnico po :duda:.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 20:34:21   
Anonimen
Definitivno danes.
Luna je v levu, v ponedeljek pa bo v devici.

Pa ja ne boš prostovoljno rodila dvojčka z luno v devici? :)-

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 21:21:20   
Anonimen
Zdaj, na tega leva ali devico se jaz čisto nič ne spoznam, ampak jaz pa ne bi šla na vrat na nos. Šla bi tja, na pregled, povedala, da pač nisem naštela potrebnih gibov, da pogledajo, kaj se dogaja. Potem bi bilo pa odvisno, kaj bi rekli. Če si že kaj odprta, potem definitivno porod. Če pa še čisto nič, pa je z otrokom vse v redu (a amnio pri vas je delajo? - tudi ta včasih sporži porod), pa bi počakala do ponedeljka.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 21:24:26   
Leni72
Jaz bi se spakirala. Meni so tudi sprožili porod , pa je pol zadeva kr nekaj časa trajala. (en teden pred rokom, nič popadkov, nič odprta, na žalost pa premalo plodovnice - pa smo šli rodit)
Mi je pa G razložila, da je pomembno, da je :duda: še fit ko gre na pot, na pa da se utrujen odpavi na ta svet.

Držim pesti
:rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 21:41:59   
valentina.

Jaz pa bi se verjetno "mešala" tako kot ti :zmeden:, ampak večina ti jih pravi da pojdi, na koncu se bosta pa itak vidava z :love: odločila. Kakorkoli, srečno!

LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 21:43:24   
Anonimen
Zdaj sta gotovo že šla!:rozica:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 22:08:33   
Anonimen
Jaz bi ti rekla, da ne pojdi. Mogoče pa do ponedeljka dobiš svoje popadke in boš lahko rodila takrat, ko bo :duda: hotel, kar je najlepše. Meni so bili umetni popadki in umetno sprožen porod zelo neprijetni, tako da ne bi šla samovoljno. So mi pa morali to narediti zaradi premalo plodovnice 4 dni po PDP. Pa še takrat me je :love: skoraj moral nesti noter, ker nisem hotela nič na silo. A za dobro :duda: sem potem le šla in popustila.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 22:15:52   
Blink1
Jaz bi tudi počakala....Sem imela napovedano sprožitev 7.8., pa se je dan prej samo začelo, čeprav so v porodnišnici kasneje pomagali s tem, da so predrli vodo, dali umetne popadke.

In...ni bilo hudo, rodila pa sem v 4 urah.

Aja...pa mogoče bi bilo bolje iti zjutraj...v jutranjo izmeno...ponoči znajo bit rahlo tečni:zmeden2:

Če si že šla, ti želim hiter in čim manj boleč porod. Naj te ne bo strah...Vem lažje reči kot narediti...

Drži se...tvoja :duda: bo kmalu s tabo.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 22:48:39   
Amoss
Nisem še šla, me je še vedno strah, pa me je zdaj pred 2 urama začelo nekaj šraufat, ampak blago, pa sem rekla da še malo počakam da vidim kaj se bo iz tega izcimilo:zmeden:, mogoče pa se :roza:odloči da pride sama na svet.:bravo:
Mogoče pa je res bolje počakat da če se slučajno samo začne, konec koncev si potem nebomimela kaj očitat, če bi se kaj zakompliciralo,...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 22:52:46   
Anonimen
Nič se ne bo zakompliciralo, Amoss, ti kar lepo počakaj vsaj do jutri. A punčkica že kaj brca?

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 23:28:38   
Anonimen
Ej, ljubica, lepo se sprosti, počakaj na svojega :love: kaje lepega se pomenita, malo zadremajta, pa bo minila noč. Jutri bo sobota, najlepši dan v tem tednu, kar se vremena tiče, pojdita malo na sprehod, čist na kratko, k mami na kosilo, gledat TV popoldne (joj, kaj bi dala, da bi lahko celo popoldne spet preležala :)- ) Če se bo kaj dogajalo v zvezi z bebiso, bosta šla, drgač pa počakajta še na nedeljo, še zadnjo nedeljo v dvoje v življenju sploh, nazdravita ponedeljku, novemu življenju...Vem, da je težko čakati, ampak, če je vse v redu, počakaj. Dva dni gor al pa dol ;)

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Mene je strah-NUJNO
10.6.2005 23:42:04   
nejcko

Ma, jaz ne vem, no, jaz sem kar čakala, pa čakala, pa mi v bistvu sploh še ni bilo za rodit it. Če me ne bi na "silo" notri obdržali, bi bila verjetno še danes prvič noseča.

Sprosti se, počakaj, kaj bo, če sploh kaj bo, v ponedeljek pa pojdi spoznat svojega otročka - tudi jaz sem šla prisilno rodit v ponedeljek, haha!!!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Mene je strah-NUJNO
11.6.2005 1:01:02   
Anonimen
Kaj naredit, se boš morala odločit sama. Če bi bila JAZ ti, bi naredila tako, kot je rekla Splišni. Počakala bi na svoje popadke. Sicer pa, če te je strah, kaj se z otrokom dogaja, pojdi v porodnišnico in reči, da je otrok zelo zelo miren in da te skrbi zanj. Baje pa se otrok pred porodom umiri.

Moji začetni popadki so bili taki, kot da bom kmalu dobila drisko - no ja, vsaj zvijalo me je že tako. :)-:)-:)-

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Mene je strah-NUJNO
11.6.2005 8:08:36   
Anonimen
Amoss jaz sem dobila uroinfekt na PDP z vročino in popadke. Odprla sem se za dva prsta, vročina je šla, popadki tudi.

15 dni čez PDP se ni dogajalo nič, zato so mi sprožili porod. Odprta sem bila še vedno le za dva prsta, dali so mi umetne popadke.

Kako uro je trajalo, da so se začeli, potem je trajalo do poroda še 5,5 ur.

Jaz bi na tvojem mestu kar šla, ker par dni razlike res nič ne pomeni.

Pa brez strahu, ob sebi boš imela :love:, kmalu pa še najbolj čudovito :duda:.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Mene je strah-NUJNO
11.6.2005 9:25:03   
Amoss
Jaz sem še doma in čeprav me vse boli in sem tečna ampak vseeno uživam še zadnje dni tišine in miru, potem bo tako vse na glavo obrnjeno.No pa ta dva dni bom izkoristila še za veliiiko spanja, saj bom potem za to malo prikrajšana.
Res je da si želim :duda: čim prej, ampak ponedeljek bo svetlobno hitro tukaj in tako bom vsaj bolj spočita pričakala najinega malčka.:roza:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Mene je strah-NUJNO
11.6.2005 9:32:57   
Anonimen
Prav je, da si se odločila in se s tem ne obremenjuješ več.

Da ti bo v ponedeljek lažje, pa ti svetujem, da za prehrano čez vikend ješ bolj ali manj juhe oziroma tekočo hrano, pa kupi si 2 l donata, pa vsak dan enega popij.

Tako sem naredila jaz, pa je bil klistir mimo v 15 minutah, pa potem tudi ni bilo nič več težav s tem.

Drugače pa se čim več pogovarjajta, uživajta, malce se slikajta, ko sta še sama, ne pozabi zmerit trebuščka in ga še zadnjič slikaj.

Želim pa ti čim krajši in lažji porod ter enega zdravega :duda:, ki bo tako ali tako najlepši!

Srečno!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?