Maxi-cosi/poletna prevleka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

lin -> Maxi-cosi/poletna prevleka (10.6.2005 19:22:15)

Vse tiste ki imate avto sedež znamke maxi cosi priori xp in imate poletno prevleko(original)me zanima kako ste zadovoljne z njo?A se lepo prilega sedežu?Jaz sem namreč kupla eno od Kris katera naj bi bila univerzalna pa nepaše glih gor,no za prvo silo ma ni to to,tako da jo bom dala na uni rezervni avtosedež,katerega sem dobila že rabljenega in razmišljam da bi kr na sončku naročila tisto od Maxi-cosi.Kaj pravite?

Tinna -> Maxi-cosi/poletna prevleka (10.6.2005 19:38:39)

Lin mi smo zelo zadovoljni z njo.:bravo::bravo: Kupili smo temno modro pri Sončku (kar neki cenejše kot v BC) in jo dobili res v enem dnevu...skoraj neverjetno saj torbo čakamo pa že več kot dva meseca. Na avtosedež se popolnoma prilega in fanj je ker ti pasov ni treba ven dajat ampak je tisti del na ježka ... če razumeš kaj sem hotla ti povedat..drgač boš pa itak vidla jutri, da je res fanj. :)-:)-

al1* -> Maxi-cosi/poletna prevleka (10.6.2005 21:34:59)

Mi imamo belo, frotirasto. Kupili smo jo v BC, so jih imeli na zalogi. Mi jo damo gor čez poletje. Naš sedež je temnomoder in se sicer precej segreje, bela prevleka pa ne. se mi zdi, da mu je tudi bolj prijetno v vročini na frotirju. Prevleko peremo v pralnem stroju. Imamo jo že četrto sezono in je še vedno lepa, tudi ježki se še vedno lepo zapenjajo.V glavnem - priporočam.

Žirafca Helena1 -> Maxi-cosi/poletna prevleka (11.6.2005 13:44:53)

kolk je pa stala?
:miska:

al1* -> Maxi-cosi/poletna prevleka (11.6.2005 20:56:18)

V sončkovi spletni trgovini stane 5.900 sit.

LP

Tinna -> Maxi-cosi/poletna prevleka (11.6.2005 22:14:31)

Danes sem vidla tudi v BC stane 5.900 SIT. A verjetno samo v juniju, ko imajo popuste na Quinny in Maxi Cosi.

Mina1 -> Maxi-cosi/poletna prevleka (11.6.2005 22:16:12)

Mi jo imamo, temnomodro za Priorija. Takrat smo dali v BC skoraj 9.000:(

pa-pa Mina1

Stran: [1]