|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   50g sladkorna bolezen
6.10.2009 13:01:13   
NANA123
Sem v 25 tednu nosečnosti pri 50g testu ko sem pila sladkano vodo so odkrili 8,4 sladkorja,vendar pravijo da šele pri 100g testu pokaže ali imaš res sladkorno bolezen.Ali je katera podobno izkušnjo in ali je vseno to sladkorna. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 50g sladkorna bolezen
6.10.2009 13:39:58   
natasa28
Merodajen je 100g test, na tešče ti bodo vzeli kri, spila boš 2 dc tekočine in nato ti bodo še 3x vzeli kri, če boš imela povečane vrednosti dobiš dieto, skrajnost je celo insulin.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2009 12:41:56   
alex17
meni je na 50g testu pokazalo 7,8, kar je ravno meja, tako da sem morala še na 100g test, tam so bile tri vrednosti OK (pod mejo), ena pa malo nad mejo, zato sem morala na edukacuijo o prehrani in dobila kartonček in listke za merjenje ketonov v urinu, pa jedilnike si pišeš na liste in si pomagaš s knjižico o živilih. meni se zdi kar malo mimo, ker sem imela samo eno vrednost čez mejo, pa vseeno... potem sem bila na kontroli urina in krvi in je bilo oboje OK, pa mi je vseeno dala aparatek za samokontrolo glukoze (se pičiš v prst in meriš 3x dnevno) in to pišeš v kartonček in potem čez nekaj časa prineseš pokazat, če je pa vmes kdaj vrednost zelo visoka, pa lahko pokličeš tja. tolko vem o tem, se mi pa zdi, da kar radi to predpisujejo, če so meni, ki nimam kakih katastrofalnih vrednosti user posted image

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2009 12:45:39   
madejka
Meni je na 50g testu pokazalo rahlo povišan sladkor (se ne spomnim točno koliko) in sem morala na 100g, ki je bil ok. Nisem dobila nobene diete, nobenih napotkov. Sama sem se malo nazaj držala. Mi je pa ful skakal sladkor, enkrat sem ga imela v urinu, naslednjič ne...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2009 13:16:17   
Najaa
V prvi nos. sem bila na meji in nisem šla na dolgi test. V drugi nos. pa je bilo čez mejo in sem šla in se je po 100g izkazalo, da imam diabetes.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?