Anonimen -> RE: Torba za v porodnišnico (6.10.2009 11:53:54)
|
Jaz sem si že vse pripravila predd odhodom ... 2 torbi eno zame, ki sem jo koj s seboj nesla in eno za bebico, ki mi jo je moj prinesel, ko naju je prišel iskat za domou. No takrat mi je še prinesel cunje v katerih sem šla jaz domou in sem jih tut že pred odhodom pripravila. V moji torbi je bilo: - spodnje hlačke za enkratno uporabo (enih 10 komadov) - tisti taogromni vložki od Tosame (par paketov) - brisača - zobna ščetka, kolodont, gel za tuširanje, glavnik, ... - vazelin - gel za bradavice - blazinice za v modrček - modrček za dojenje - obroč za sedenje - en kup revij - copati - gsm + polnilec - fotoaparat - denarnica - dokumenti (izvidi, materinska knjižica ipd.) No tiste prve 3 alineje sem imela s seboj za vsak slučaj ... lker če v P ni gužve imaš vsega tega tam na pretek. Samo ko sem šla pa jaz rodit je bila pa taka gneča, da smo v LJ dobili samo zjutraj in zvečer 1 brisačo in pa 1 paket vložkov za cel čas bivanja in 1 hlačke za enkratno uporabo na dan, ker jim je vsega primanjkovalo ... samo ko imaš čiščo je je tega hitro premalo. Aja pa naknadno so mi šeeno čisto mini lučko prinesli, ker v ljubljani imajo za nočne lučke ene ogromen neonke pri vzglavju, tak da sem lahko imela lučko prižgano in ob tem nisem motila cimre in nisem zbudila tamale. Za tamalo sem imela pa (rojena konec novembra): - 2 rezervni pamperski - tetrapleničko - povijalno pleničko - žabice - tople štumfke - 2x tetra majčka - kompletek hlačke in puloverček - kombinezonček - tanko in debelo kapo - lupinico Za čas bivanja tam za otroka, ne rabiš nič, ker vse dobiš.
|
|
|
|