plesen na blagu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

kajjada -> plesen na blagu (6.10.2009 11:02:23)

Živjo,

zanima me ali je že komu uspelo očistiti plesen iz blaga (na vozičku) in s čim vam je to uspelo?

kasso -> RE: plesen na blagu (6.10.2009 11:03:44)

nikakor mi ni uspelo [sm=zmeden.gif]

razen iz oblačil je šlo dol po nešteto pranjih [sm=smiley1.gif]

kajjada -> RE: plesen na blagu (6.10.2009 11:05:13)

Meni so sicer v čistilnici svetovali varikino, samo potem se uničijo barve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bučkabb -> RE: plesen na blagu (6.10.2009 11:25:11)

punce jaz sem pa kupila v Mulerju en prašek za odstranitev plesni pa sem zelo presenečena ker deluje.
imela sem plesen na deki, pa sem jo zmočila z vodo, posula s praškom in pustila, drug dan pridem in vidim, da niti packe plesni ni več na dekici, pa sploh nisem še nič prala al čistla naprej.

poskusite ker deluje, je pa to takšna mala zelena steklenica, kak točno se reče ne vem( bi mogla doma pogledat), majo jih velik vrst za odstranitev več različnih madežev, od plesni, sadja, kave, vin,....

ribica. -> RE: plesen na blagu (6.10.2009 11:25:28)

jaz sem nekje zasledila da vrelo mleko, ampak nisem še sprobala. Enkrat mi je splesnela ena lepa majčka, pa sem si jo poslikala z barvami za tekstil.

živa -> RE: plesen na blagu (6.10.2009 12:15:35)

Meni je nazadnje, ampak iz majčke od malega, šla dol tako, da sem jo našpricala z odstranjevalcem madežev, oprala in vrgla v sušilca, potem je skoraj izginila, po drugem pranju pa čisto. Največ zaslug je imel sušilec.

Lp,

živa

kajjada -> RE: plesen na blagu (7.10.2009 16:25:30)

IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

punce jaz sem pa kupila v Mulerju en prašek za odstranitev plesni pa sem zelo presenečena ker deluje.
imela sem plesen na deki, pa sem jo zmočila z vodo, posula s praškom in pustila, drug dan pridem in vidim, da niti packe plesni ni več na dekici, pa sploh nisem še nič prala al čistla naprej.

poskusite ker deluje, je pa to takšna mala zelena steklenica, kak točno se reče ne vem( bi mogla doma pogledat), majo jih velik vrst za odstranitev več različnih madežev, od plesni, sadja, kave, vin,....

Sem kupila tega dr. beckmana(nekaj podobnega) in res deluje, tudi za ostale madeže (trava, sadje,...). To je res zakon.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]