anajmad -> RE: Avtizem-dr. Macedoni (7.10.2009 5:06:43)
|
No sem kar čakala,da katera mama odgovori,ker jaz sem tudi slišala takšne kritike o njej ,od staršev in stanovskih kolegov,da me je kar minilo,da bi svojega otroka peljala tja. Tudi jaz ne poznam starša -niti enega,da bi rekel kakšno dobro besedo o njej. Mi smo dobili napotnico za njo,toda nisem šla. In tudi prav je,da nisem šla. Če bi šli(to je bilo lani) bi imela naša hči prilepljeno diagnozo -avtizem,sigurno bi jo strpali v razvojni vrtec(nimam nič proti tem vrtcom,da ne bo padla kakšna debata) in bi bili tam,ko smo bili. Toda,ker se jaz nisem pustila,pa sploh,ker je šlo za mojega otroka,ki se je boril od rojstva dalje,mi je komaj preživela in ker jo poznam in vem,kaj je narobe z njo.....smo danes dosti,dosti bolj zadovoljni in tamala tudi. Je res zaostanek v razvoju,kar nikoli nisem negirala in če potrdijo trije psihologi,da ni potrebno v nadaljne preiskave in da je treba otroku dati čas,tukaj se takoj strinjam. Dejansko,pa če pogledamo resnici v oči,avtizem ni nikakršna potrjena diagnoza. Vsak in res čisto vsak ima znake avtizma,če se podrobneje pogleda v sebe. Ker jaz sem ful alergična,ker naj bi bil vsak drugi otrok po novem avtist. Nekateri zdravniki,kar vse povprek delijo to diagnozo,ker za moje pojme je res modna. Avtizem obstaja že več kot 30 let in ni ozdravljiv,samo omiliš ga lahko.
|
|
|
|