vrtoglavica in zamašena ušesa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

šnucika -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 17:07:37)

Zadnje dni se mi poleg nizkega pritiska in rahlih vrtoglavic pojavljajo čudne nenadne vrtoglavice,pri čemer se mi še eno uho zamaši.Občutek je grozen,slišim,kot,da sem pod vodo in kar nosi me v eno stran.....prej sem mi je to zgodilo v nakupovalnem centru....nisem vedela,kam naj grem,naj se vsedem ali naj se kam naslonim.:zmeden:
Punce....ali ima še katera take nadloge?Help!

Anonimen -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 17:35:03)

meni, poleg vrtoglavice, zelo piska v ušesih. Zgleda da so te težave zaradi nizkega pritiska. Ampak, če imaš pa težave z ravnotežjem, se pa raje obrni k zdravniku, ker je to lahko zelo nevarno - namreč lahko padeš in se poškoduješ...Mojo babico je zaradi tega zbil avto na cesti, ko je šla peš v trgovino, ker jo je nenadoma zaneslo na cestišče...

kimi -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 17:37:37)

Pijte kavico na dan. Meni pomaga glede vrtoglavice. Drugače pa veliko pijte jaz sem skoraj skupi padla ko se mi je tako zavrtelo ker sem premalo pila

šnucika -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 17:41:28)

Kava je prva stvar zjutraj,saj če ne,ne bi preživela dneva;)
sicer pa imam v torek pregled in THT pri mojem G...pa mu bom vse povedala....

Anonimen -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 20:49:36)

Kolikor se jaz spoznam na medicino, je taka vrtoglavica lahko znak vnetja mislim da srednjega ušesa. Pojdi na pregled.

LONA13 -> vrtoglavica in zamašena ušesa (10.6.2005 20:51:48)

Jest mam vrtoglavce zaradi nizkega pritiska - ob takih dnevih kokr je bil danes. Eno ura dela, pol ure počitka.... dobr da sem doma

Stran: [1]