zmajaz -> RE: Težave s kakanjem - ponoči (6.10.2009 12:58:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: roti22 So morda pleničke premajhne, neustrezne (Pampers št. 2 - težka je 4330g)? Točno to je razlog - to se je meni isto dogajalo pri ta prvi in to samo, če je imela te pleničke. Pampers 1 so v redu, active fit tudi (samo te ji bodo vcerjetno še prevelike), tale dvojka je pa, ne vem zakaj, podn od podna - čisto vsakič, ko se je pokakala, sem jo morala preoblačit - najraje bi bila neporabljene plenice vrgla stran. Probaj z DM-ovimi Babylove - pri tistih se mi še ni zgodilo, da bi premočile ali da bi blato prišlo ven, pa jih pri ta prvi ves čas uporabljam (zdaj je stara 21 mesecev), pri ta drugem pa sem nekaj časa imela tudi Hoferjeve, pa so čez noč premočile, zato smo šli nazaj na Babylove in je spet vse v redu. Edino tele dm-ove so velikost 3-6 kg precej majhne, 4-9 kg in dalje so pa super - pa še cenejše od Pampers. Res priporočam. Pamperske so itak najbolj strupene plenice - nisem še naletela na plenice, ki bi tako zelo smrdele (nove iz paketa ven) kot pampers - sam bog ve, kaj je v tem gelu. Babylove praktično nimajo vonja.
|
|
|
|