Povabilo k sodelovanju - ocenjevanje govora otrok (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Jerneja_ -> Povabilo k sodelovanju - ocenjevanje govora otrok (5.10.2009 20:12:13)

 
Raziskovalna skupina na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete v Ljubljani, v katero sva vključeni dve razvojni psihologinji (dr. Ljubica Marjanovič Umek in dr. Urška Fekonja Peklaj) in dva metodologa (dr. Gregor Sočan in dr. Luka Komidar) razvijamo psihološke diagnostične pripomočke za ocenjevanje govora otrok.  
Najprej smo pripravili pripomoček za ocenjevanje govora dojenčkov in malčkov in sicer Listo razvoja sporazumevalnih zmožnosti za dojenčke in malčke, stare od 8 do 16 mesecev: besede in geste. Listo izpolnite starši, ki govor svojih dojenčkov in malčkov najbolje poznate.  
K sodelovanju vabimo vse starše, ki imate doma dojenčka/malčka, ki bo v mesecu oktobru ali novembru star od  8 do 14 mesecev.  
Če se boste odločili, da želite tudi na ta način zvedeti več o govoru vašega dojenčka/malčka, nam to sporočite na e-mail: urska.fekonja@ff.uni-lj.si 
Vsi zbrani podatki bodo pri obdelavi in nato pri prikazovanju rezultatov anonimni, torej identiteta sodelujočih dojenčkov/malčkov in njegovih staršev ne bo znana, rezultati pa se bodo uporabljali zgolj v raziskovalne namene.  
Vsem, ki se boste odločili  za sodelovanje se že vnaprej  zahvaljujemo in prepričani smo, da bo sodelovanje v raziskavi zanimivo in poučno tudi za vas. 




Anonimen -> RE: Povabilo k sodelovanju - ocenjevanje govora otrok (5.10.2009 20:43:46)

Kaj zdaj za otroke od 8-16 mesecev ali 8-14.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Da vidim, če še ujamemo vlak.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]