Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 5.10.2009 16:16:19
|
|
|
|
silvya
|
Pa to ni več moderno.
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 5.10.2009 17:16:53
|
|
|
|
Rožica I
|
In ker ni moderno, otroku tega ne kupiš?? Drugače pa, Splišni, mal poglej po Direndaju, Intersparu, BabyCentru..
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 6.10.2009 11:04:44
|
|
|
|
Splišni
|
Sem že posvod pogledala, pa tega ni več nikjer. Ja, vem, to je bilo pred parimi leti moderno, saj zato pa nikjer nimajo. Ampak mi bi nujno to rabili.
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 6.10.2009 11:38:48
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Splišni, kakšne vrste vetrovka pa to je. Lahko daš mogoče kakšen link?
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 6.10.2009 11:39:52
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
pardon vrtavka!
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 6.10.2009 18:27:21
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I In ker ni moderno, otroku tega ne kupiš?? Drugače pa, Splišni, mal poglej po Direndaju, Intersparu, BabyCentru.. Ja, točno tako! Jaz svojim otrokom vedno privoščim samo tisto kar je moderno.
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 6.10.2009 21:27:52
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, te vrtavke so bile res fajn. Mi smo jih enkrat kupili v neki čisto lokalni trgovino, ko tudi niso več bile in,.. ampak je od tega že par let in jih potem še tam niso imeli več. Če jih kje slučajno vidim ti sporočim. Po mojem bi bilo to mojima fantoma še zdaj zanimivo,....
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 9.10.2009 7:43:01
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Ja, te vrtavke so bile res fajn. Mi smo jih enkrat kupili v neki čisto lokalni trgovino, ko tudi niso več bile in,.. ampak je od tega že par let in jih potem še tam niso imeli več. Če jih kje slučajno vidim ti sporočim. Po mojem bi bilo to mojima fantoma še zdaj zanimivo,.... Ja, mi smo tudi enkrat eno pred leti kupili na morju. Zdaj so pa otroci v šoli to spet na dan privlekli ins e s tem igrajo. Bolj uni, ki so malo starejši. Te tamali bi ta tudi radi imeli, seveda.
|
|
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 9.10.2009 8:27:13
|
|
|
|
alda
|
je imela to naša šjora..bom mal pregledala njen zaboj z ropotijo..pa če ga ima še ti ga doniram
|
|
RE: Kje se kupi Bey-Blade vrtavke? 9.10.2009 11:56:12
|
|
|
|
Splišni
|
U, bi lepo prosila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?