zmajaz -> RE: sesalec kirby (28.2.2010 19:27:21)
|
Ah ja - so prebrisani. Pri meni je bil že ravno tu pa mi je pač ponudil še en jermen za rezervo in sem ga vzela, pa je stal manj kot 10 eur. Če ti pa extra to prinese, te pa očitno za več opali. Mene so takrat sami klicali, češ da bi mi brezplačno pogledali sesalec in ga očistili. Pa sem rekla OK - če je brezplačno, pa naj pridejo - samo drugič več ne bodo. Kako čiščenje sesalca! Tiste tri lase je potegni dol s krtače in je to bilo vse od čiščenja - to lahko naredim sama! Jaz naivnica sem mislila, da bodo res temeljito očistili sesalec, ga spolirali ... V resnici pa jim je bila fora samo v tem, da bi še kaj prodali. Najprej mi je hotel na vsak način uturit vrtljivo turbo krtačo - mi je lepo ena dva stola očistil in me hotel prepričati, da jo na vsak način rabim. Stane pa okoli 200 eur, če se prav spomnim - ja pa kaj še - zihr jo bom kupila, ja! Potem mi je rekel, da imam jermen raztegnjen in rabim novega - pa ok, ta je bil manj kot 10 eur in sem ga pač vzela za rezervo. Pa šampon sem vzela za šamponirko, ker sem ga imela še čisto pa malo - to sem pač res rabila. Na vsak način pa mi je hotel prodati še tisti dišeči prašek, ki ga potreseš po tepihu pred sesanjem, da potem diši - videl je, da enega že imam, ker sem ga pač dobila. Tisti prašek je stal prek 20 eur in sem rekla, da ga ne rabim, ker je čisto pretirana cena. "Ja pa ga imate še čisto malo ..." - me je hotel prepričati. Sem rekla, da tega sem itak dobila, da kupila ga pa niti slučajno ne bom za tako ceno. No potem zaključiva, pa da na mizo šampon, jermen in prašek. [sm=zmeden.gif] Pa gledam debelo in pravim - "sem rekla, da praška, ne bom." Pa mi spet reče: "ja pa če tako lepo diši, pa čisto malo ga še imate ..." Mislim tu mač no - komaj sem ga prepričala, da praška ne bom kupila in pika. Pa tudi vrečke mi je hotel prodati - samo teh mi je že teta iz Amerike prinesla celo goro, tako da sem mu rekla, da lahko še jaz njemu kako prodam, če rabi. [sm=jezicek.gif] V glavnem res so prav nadležni. K meni ne bodo hodili več sesalca čistit. [sm=jezicek.gif] Samo vrečke mi še lahko prinesejo, ko jih bom spet rabila (kar bo čez veliiiiko let, ker s tem sesalcem sesam samo 1 tepih in še zlepa ne bom porabila teh vrečk, ki jih že imam). [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|