snorlax -> Do katerega m že priznanje za dojenje :-( (11.6.2005 5:31:07)
|
HuAnita, moj je star približno toliko kot tvoja, pa mi do 7. meseca ni hotel jesti nič drugega, kot moje mleko. Moram rečt, da je priden, ker že od 2,5 m prespi skoraj celo noč. Sedaj poleg dojenja je gosto hrano samo pri kosilu (zelenjavne juhice, špinača, meso, krompir....), sadja noče nobenega. Poskusila sem mu dati tudi polento, ki jo ima zelo rad in mu jo dam včasih dopoldan, včasih pa zvečer. Zdaj pa bistvo: tudi meni se je zdelo, da ima premalo mleka pri meni in sem začela dodajati Aptamil. S težavo ga je nekaj popil, ker ne mara flaške (kontra kot tvoja - že od rojstva pije po žlički, sedaj iz lončka). Rezultat je bil, da se je začel pogosteje zbujati ponoči. Meni se ni zdelo logično in sem spet mislila, da je lačen in ga dojila, dodajala, silila s čajem. Rezultat, začel se je zbujati kar naprej. Potem mi je kolegica rekla, da je morda preveč sit in da zato ne spi. Sem poskusila in ga zvečer samo podojila, če se je zbudil, pa sem mu dala malo nesladkanega čaja ali navadne vode. Rezultat: spet spi kot top. Pa še nekaj - moj zelo podira kupčke. Ponavadi se zbudi pol ure ali eno uro po tistem, ko je jedel. Če ga hitro dvignem, da podre kupček, zaspi nazaj, če ne, se prebudi. Jaz sem nekaj časa sklepala, da je lačen in sem mu spet dala jest. Tako ni bilo ne konca ne kraja temu. Pa ugotovila sem, da če ga tišči zrak v želodčku, vrže dudo ven in si tišči prstke v usta, kot bi bil lačen in da bi hotel jest. Moraš biti že pravi ekspert, da pogruntaš te male pikce, kaj bi radi, a ne? Poskusi na več načinov. Želim ti mirne noči in vesele dni s svojo pikico! L.p.:)
|
|
|
|