|
RE: kredit, če je katera informirana 8.10.2009 18:49:03
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L Prvo kot prvo-ni dovolj denarja za tak znesek. Potem bo pa jok in stok na socialni in ne vem kje še vse. Drugo kot drugo-poleg tega, da je treba živeti, je treba nepremičnino resno vzdrževati, sicer boste kmalu kot v baraki. In nenazadnje-lepo prosim-ne delajte računov brez krčmarja. Ste sploh zavarovani? Kaj pa otrok? Ne vem, no.... jao kako ste ene pametne! moje vprašanje je daleč od odgovorov. spraševala sem, če se kje da na minimalno plačo dobit kredit, brez da bi delodajalec povišal plačo. v vskaem primeru, četudi delodajalec poveča plačo za teh par mesecev zaradi kredita, bo ko bo ta odobren spet znižal, kot sem že napisala se nam to trenutno splača, pa ne mi sedja o pokojnini in podobno, ker sama veva kaj in kako. PAmetne smo zato, ker imamo konkrete izkušnje, ti pa vprašaš. In pač odgovorimo, tako kot je, ker kredit ni noben hec, ampak zelo resna stvar, v katero rineš z glavo skozi zid. Nisem povsem sigurna, če vidva vesta "kaj in kako". NIma smisla biti sedaj nesramna in nas napadati. Dejstvo je,da ste v nezavidljivi situaciji, v kateri bi se lahko znašel vsak od nas, me pa skušamo podati realen odgovor, čeprav boli. Pa brez zamere. barbara če si se opekla pri kreditu ti, mi je žal, nemoreš pa kar nekaj trditi, za kar sploh ne poznaš ozadja. mniti tega neveš če imava kaj prišparanega, niti se te ne tiče, saj sem jaz spraševala samo to, kar pač sem in se mi res neda ponavljat. toliko v vednost stara sva 30, torej mislim, da nekaj v glavi že imava in se v nekaj za kar nebi mogla odplačevati, verjetno nebi spuščala. da se dobro zavedava stroškov, ki jih imamo že sedaj, takrat bojo par sto € pač večji. nevem kaj si ti domišljaš da sedaj ne plačujem najemnine, hrane položnic, vrtca, bencina, in ostalega??? ja sigurno!
|
|
|