Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 15:34:30
|
|
|
|
Marina_
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: pa še na toplem boma ....pa pod streho naju bosta vzela:bravo::bravo::bravo: no moj možek je že na poti domov pol pa takoj krenema ok. Kako dolgo se boma vozla tja??(z helikopterjem prideva)
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 15:36:19
|
|
|
|
baguSka
|
če je turbo bo brzina in ni skrbi, mi mamo pa tud pred stolpnco največjo evropsko zebro in se lohk zasidrata, pa še lokal je tm takoj zravn pa vama lohk kr takoj s palačinkami postrežejo :)-
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 15:38:41
|
|
|
|
Marina_
|
Ne !!! Palačinke si ti obljubila:grrr: Tvoje hočem!!!!
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 15:42:28
|
|
|
|
baguSka
|
Neeee. Sej jst nism jedla mojih.:ups::ups::ups: Ti jih sploh ne priporočam. So cca take kot od Splišni.:zmeden::zmeden: Te bom pa une častila. Al jih bom šla pa dol iskat pa ti jih doma postrežem. Pred šotorom na kamp mizici.;)
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 15:45:59
|
|
|
|
Marina_
|
ok zmenjeno!Grem helikopter nafojtrat pa :kava: spijem pa priletima:)- Se vidimo
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 19:02:25
|
|
|
|
lily25
|
Frizerka zivio. nekaj mi povej. A si ti krvavela (rdeca kri) ali si imela samo izcedek? Ali te je kaj bolelo? Hvala za odgovor. Lily pa zal mi je da ti ni ratal. bo pa naslednjic. Jaz sem v isti situaciji kot ti, samo da se ne vem kaj mi bodo odkrili; zunajmaternicno, splav ali pa bo vse uredu. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 20:45:40
|
|
|
|
Nyah*
|
Frizerka, :((:((:(( zaradi nesrecnega dogodka, ampak fajn je pa vedet, da si zdaj ok in lahjko spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in seveda :roza: naproti! Baguska, ne ti men da si z jesenic? Tako dobro si opisala, da ti lahko zdej cez 10 minut na vrata pozvonim :)-:)-:)-:)-! Huh, fajn presenecenje!
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 21:06:06
|
|
|
|
baguSka
|
Jap z jesenic ja.:love: Love it.:)-
|
|
|
|
Izvedela kaj se je dogajalo :( 10.6.2005 21:26:19
|
|
|
|
Nyah*
|
I love it too:love::love::love: :)-:)-:)-:)-:)-! najbrz se še poznava, to je hecno, prov res! Se dobiva kdaj v Pastelu na drinki ha?:)-:bravo::)- Lep vecer, draga somescanka!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.