Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kerensa, daj pejd nazaj v službo ! Kake teme odpiraš zadnje čase ... Daj raje kakšno provokativno, da se spet skregamo vse po vrsti !
Tebi na čast pa res ne bom šla nazaj delat, nooo . Ampak za kaj extra provokativnega pa nimam idej, saj so maratonska pregovarjanja (ali, bolje rečeno - pametovanja ) vedno nastala iz kakšnega čisto povprečnega vprašanja, ob katerem jaz sama na provokacijo nisem niti pomislila. Saj, če tako pogledaš, imaš pa še možnost prebrati kaj takšnega od mene - kaj pa veš, kdaj me bo spet kaj zanimalo, a ne?
Bi pa bila bolj zanimiva kaka lista misic/ ni važno za česa/, ki te pogled nanjo privede do "naravnega klistirja"!! Zame si definitivno delita 1. mesto na tej lestvici : Tina Gaber in Sanja Grohar ja una Zupanc , ki jo je ena prej omenila, jima pa je takoj za petami
< Sporočilo je popravil alda -- 5.10.2009 16:16:01 >