RE: Srečanja v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lejlaB33 -> RE: Srečanja v Celju (2.11.2009 13:24:22)

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Na mene si pa pozabila[sm=zmeden2.gif]. Jaz tudi pridem, če lahko oziroma, če ti je prav ali ne![sm=hudicek1.gif]

mamaKatrinN -> RE: Srečanja v Celju (2.11.2009 13:28:00)

Mam občutek, da smo vedno tule gor, časovno skupaj[sm=sloncek.gif]
Jaz za danes še ne vem. Imam namen pridet, ampak se ne počutim najboljše.[sm=smiley19.gif] Javim vsaj uro prej. Če me slučajno ne bo, pa uživajte.[sm=smiley31.gif]

alenkaG28 -> RE: Srečanja v Celju (6.11.2009 14:18:47)

Pozdravček še enkrat!

Upam, da bom tokrat lahko prilepla tole gor...torej, prosim pošljite mi vaše maile, da vam pošljem literaturo oz. zapiske naših tem na srečanju!

V ponedeljek 16.11. pride dr. Ocvirk, z babico Brigito...če bi ktero izredno zanimalo ravno to predavanje naj javi. Tema je Porod in strah pred porodom - je nekakšna priprava nanj in povemo za načine kako olajšat bolečino...v glavnem javite...

Če še ktero zanima pilates, je pa še neki malegab placa...

lp
alenka

lejlaB33 -> RE: Srečanja v Celju (16.11.2009 7:19:24)

Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj. Zagotovo bo danes srečen dan, tudi to se zgodi![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Nekako tako se danes počutim. Po dolgem času sem spala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Tale moja nosečnost ni nič kaj več prijetna. Zanima me, če je normalno, da cele noči ne morem spati!!!!!!!!!!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

torej danes pride Ocvirkova! zna bit zanimivo, pa upam, da bomo vse. Da še od ktere od vas izvem kakšne nočne dogodivščine, da se mal pomirim. Aja, ve ktera, pride tud kakšna nova nosečka. Ena moja kolegica bi rada tud prišla, pa ne ve če lahko. No če se vse strinjata jo bom danes pripeljala zraven. Če ne druga je tema taka ki bo koristla vsem nosečkam. Torej se vidjamo.

alenkaG28 -> RE: Srečanja v Celju (22.11.2009 17:40:54)

Upam, da ti dan ni pokvarilo to, da dr.ocvirkove ni bilo! Torej, tiste, ki ste iz Celja in imaste jutri čas, lahko pridete na predavanje dr.Ocvirkove in babice Brigite ob 18:00 na temo Porod in strah pred porodom. Smo pa na Gosposki 2 v Celju! (zemljevid do nas je na www.eteos.si). Vabljene!
Aja, skupina bo jutri mal prej 16:30 pa potem do 18:00, lahko š pol ostanete!
Tale forum pa postaja kar mala oglasna deska :).
Lep večer, pa se vidimo jutri!

lejlaB33 -> RE: Srečanja v Celju (23.11.2009 15:18:25)

Ni panike!

Zaradi spleta okoliščin pa mislim, da bom na srečanja mal zamudila, pol na dr. Ocvirkovo pa pridem, pa moj tudi![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

alenkaG28 -> RE: Srečanja v Celju (25.11.2009 6:57:14)

Hm...punce mal sem huda...kje ste bile...Prišle sta le dve deklici - mamici, ki sta jih povabile predavateljice![sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Ste pa sicer zamudile dobro predavanje. Govorilo se je predvsem o porodni bolečini in kako jo lajšati.[sm=smiley1.gif]

Aja, pa izvedela sem, da obstaja porodni načrt, ki ga napišeš in daš babici, ki bi ga naj ubogala. Luštna stvar in predvsem koristna.[sm=bravo.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

alenkaG28 -> RE: Srečanja v Celju (1.1.2010 16:02:22)

Pozdravljene!

Rada bi vas samo obvestila da v februarju začenjamo znova.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Več si poglejte na[sm=zmeden.gif] http://www.eteos.si/index.php/srecanja-in-delavnice-v%20FEBRUARJU.html. Mislim, da sta že vse rodile, pa nobena ni javila kako je bilo.
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]