Kaj so to "cicibanove urice"? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

frutka_ -> Kaj so to "cicibanove urice"? (4.10.2009 20:22:14)

Tisti otroci, ki ne obiskujejo vrtca, imajo možnost obiskovanja "cicibanovih uric". Kaj točno to pomeni? Kako zgleda? Se kaj plača? Kako je z zdravniškim potrdilom?
V glavnem zanima me natančnejši opis te dejavnosti znotraj vrtca.

mayci -> RE: Kaj so to "cicibanove urice"? (4.10.2009 21:45:42)

Cicibanove urice so enkrat tedensko, namenjene otrokom, ki sicer ne obiskujejo vrtca, trajajo (vsaj v našem vrtcu) 2 uri. Prisotna je ena vzgojiteljica in približno 15 otrok, pripravi pa jim program, tako kot dopoldan v skupini. Se pravi da ustvarjajo, plešejo, poslušajo zgodbice...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Cena pri nas je mislim da okrog 15 eur. mesečno.

Anonimen -> RE: Kaj so to "cicibanove urice"? (4.10.2009 22:34:02)

A se to izvaja v vseh občinah? Pa obiskujejo te urice samo otroci 2. starostne skupine al tudi 1. starostne skupine?

lejai -> RE: Kaj so to "cicibanove urice"? (12.10.2009 11:42:34)

Jaz prvič slišim za to, pa smo že od lani v vrtcu. Mislim, da teh uric pri nas ni.

vaney -> RE: Kaj so to "cicibanove urice"? (12.10.2009 19:51:38)

Jaz sem jih vodila 1 leto, vsak 2. dan so bile na sporedu (izmenjavala sem 2 manjša kraja). V skupini je bilo povprečno 12 otrok, vendar so bili vsi starejši od 2 let, ker ni bilo pogojev za previjanje....(potekale so v šoli, v eni manjši učilnici). Program sem pripravila kot za vrtec, trajale so torej vsak 2. dan po 2,5 ure. Kolikor je bilo meni znano, starši niso rabili nič plačat, edino za preprogo so zbrali denar, da smo imeli mehko in toplo na tleh. Najbrž pa se med občinami pogoji razlikujejo.

Stran: [1]