Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 4.10.2009 20:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se odlocila za ZM, ker ponuja (poleg Tilie, ampak tej ne zaupam) zavarovanje brez nebuloznega dnevnega nadomestila.
|
|
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 4.10.2009 20:56:48
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Naredila pri ZMB, paket ki ponuja najvišjo invalidnost (brez raznh nadomestil) + nezgodno pri merkurju (kjer je vključena invalidnost in nadomestilo za bolnico-zaradi bolezni ali nezgode) .....
|
|
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 4.10.2009 21:38:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Naredila pri ZMB, paket ki ponuja najvišjo invalidnost (brez raznh nadomestil) + nezgodno pri merkurju (kjer je vključena invalidnost in nadomestilo za bolnico-zaradi bolezni ali nezgode) ..... to tudi obstaja
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 4.10.2009 21:43:18
|
|
|
|
sanja nk.
|
Triglav vsa leta
|
|
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 4.10.2009 21:49:40
|
|
|
|
lutiropan
|
Jaz sem se odlocila za ZM, ker ponuja (poleg Tilie, ampak tej ne zaupam) IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kako to , da ne zaupaš Tilii...a slabe izkušnje?
|
|
|
|
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK 5.10.2009 9:20:07
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Naredila pri ZMB, paket ki ponuja najvišjo invalidnost (brez raznh nadomestil) + nezgodno pri merkurju (kjer je vključena invalidnost in nadomestilo za bolnico-zaradi bolezni ali nezgode) ..... to tudi obstaja Obstaja....... imaš pa dve možnosti 20€ / noč ali 40€ / noč........ za več info pa mi piši na ZS......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?