Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 13:33:41
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
a mislis storkljo?:zmeden2:
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 13:37:11
|
|
|
|
ANAJURIJ
|
NE STORKLJE, MISLIM NA TRAK. TOREJ KOS BLAGA, `IROK CCA 50 CM IN DOLG CCA 4,5 M
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 14:35:14
|
|
|
|
Gina
|
Tukaj imaš link, je ful zanimivo. Jaz sem si hotela naredit, potem sem pša pogruntala, da je 5m blaga drag špas, pa imela sem kengurujčka doma, sicer se mi pa zdi ful dobra zamisel. http://www.mamatoto.org/
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 16:12:35
|
|
|
|
ANAJURIJ
|
HVALA, JA RAVNO TO SEM ISKALA.
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 19:37:40
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Jaz se ga bom tud lotila, po istemu linku. Če kaj rabiš, kar vprašaj. LP :sloncek:
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 10.6.2005 21:49:42
|
|
|
|
smeja2
|
Aleksandrin, kateri materijal pa boš uporabila? Men je ena frendica rekla, da se lahko vozel ful zategne če ni iz pravega materijala in ga je pol težko odvezat! Ona ima tistega od Štorklje, sam men se zdi zlo drag! lp smeja
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 0:58:32
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! A si bosta to same nardile? Kolk blaga pa rabs? Dej povejta kako sta ga nardile (k da bi ga tko kupla je 2much predrag)... LP Tina:rozica:
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 1:32:25
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Pozdravljena smeja2! Material: biti mora debelejši od navadnih, ki jih uporabljemo za hlače, bluze. Če boš vzela navadni bombaž je bolje, da ga daš dvojno, ker je pretanek (ne bi zdržal obremenitev). Dober je rebrasti žamet ali materiali podobni za oblazinjeno pohištvo, pa ne pretrdi- saj boš čutila na otip, naj ti bo prijeten. NE uporabljaj spolzkih materialov npr: svila, saten, viskoza...zaradi varnosti- rinke, obročki ga ne bi dovolj dobro prijele. Blago pa se zategne, če je premehko. Obročki pa morajo biti vsaj 6-8 cm, odvisno od debeline blaga, nasvet ( najbolje, da najprej kupiš obročke in greš z njimi po blago in poizkusiš kako gre skozi). Ideja: Če se hočeš malo naslajati: http://www.evalillian.com/BabySlings.aspx?CategoryID=45 Tu je uporabljena svila, ampak ta prava, čista, ki jo uporabljajo za kimone. Lahko pa daš dvojno blago in to različno, npr. svila in bombaž ( na notranji strani). Dodatek: Hočeš imeti tudi žep? Izvoli:http://mamafitzz.tripod.com/slingpocket.html Mislim, da sem že preveč nakladala, upam, da ti bo kaj koristilo. LP :sloncek:
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 16:47:30
|
|
|
|
smeja2
|
Kje pa bi kupla take obročke? Jaz sm prvo sicr mislna narest sam res un najbolj enostaven trak, brez vsega. Sam verjetno je tole s temi obročki res boljša varianta! A imaš mogoče kje navodila kako ga sešit? Jaz namreč znam neki na stroj šivat sam nism pa nek profi :)- lp smeja p.s. iz kerga konca primorske pa si
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 18:27:30
|
|
|
|
smeja2
|
Super! Hvala! Jaz sm tud mal iskala po netu pa sm ta spodni link najdla. Zdej morm še tistga z gubami preučit! Kakšnega boš ti delala? Za začetek bom probala kar iz kakšne stare rjuhe narest (za probo)! Z angleščino ne bo panike ;) Hvala vseeno! Naš tati je tud S Primorc :bravo: lp smeja
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 19:38:07
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! A mi lahko ktera pomaga mal s temi merami... Kolk blaga bista vidve vzele za sling? Mal so mi mem te mere... jest rabm v cm. HVALA!!! LP Tina
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 11.6.2005 20:11:44
|
|
|
|
smeja2
|
1" = 2.56cm 1 yard = 0.914 m jaz še ne vem točno kolk bom vzela! Rada bi tko, da bo prov tko men kot mojmu :love: še dobr da ni neke ful velike razlike v velikosti (razen trenutne :)- ) lp smeja
|
|
|
|
TRAK ZA NOSENJE DOJENCKA 12.6.2005 0:06:59
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Un z gubami se mi zdi bolj kvaliteten, zaradi debeline materiala, se lepše razporedi po obročku, verjetno se lepše zategne, je pa več dela. Pa pozdravi tatija :sloncek: Kar se mer tiče: http://www.sleepingbaby.net/sling_size.html Tu je narisano, kako se izmeriš (zate tinatona) XS- 1.75 yards x 91,44 = 1.60 m Bo šlo? Sebe sem izmirila: od ramena do ramena 1.40 cca in od ramena do boka (rep, kjer lahko narediš še žep) 0,65m = 2,05m. Ta mera je za Medium 2,25 yards, ampak jaz te št. ne nosim npr. majice, bom vzela Large 2,5 yards = 2,30m. Nato pa z repom reguliraš. zategneš, odtegneš. LP :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?