Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zanima me če ima katera že ta aparat za kavo, ki se ga v zadnjem času tako promovira? Pa kakšna je kaj kava iz njega za pit? Če je katera že sprobala naj prosim napiše, ker me ful firbec matra in me mika, da ga kupila (sem samo občasni kofetar)
Jaz ga imam in je super. Kava je prava in ne instant. Lahko pa delaš različne kave in različno močne. Čiščenje sploh ni potrebno. Samo kapsule so drage
kava je fuuuul dobra! Je pa res, da jaz ga še v slo nisem videla, tud kapsul ne... baje pa se da zdaj dobit tud pri nas (Harvey norman?) in kmalu bo v vseh večjih trgovinah (špar, mercator), verjetno tud kapsule
Men je pa noro lep in tut kava je baje noro dobra, samo so mi trapaste in čisto preveč drage tele tablete ... zdaj so in, in jih bodo nekaj časa imeli polno, potem bo pa prišel drug dizaj avtomata ali kaj podobnega in bo avtomat neuporaben, ker tanove tablete ne bodo notri pasale ... ma tako kot ti vrči za filtriranje vode Britta. Tako da jaz prisegam na ekspresso, smo na on navaden avtomat, kjer v ročko daš lahko navadno mleto kavo (kot v oštarijah).
kava je super, škoda ker ni penilca mleka ampak je mleko, ki pride iz kasule prav tako super. tudi chocochino je odličen. kapsule so res malce bolj drage ampak lahko narediš dve kavi iz ene kapsule potem ko naštudiraš mašinco;)
Drugače je pa latte machiato odličen, lepo je ločeno mleko in kava, vmes se pa naredi še en sloj vmesne barve, ki je lepo viden v prozorni skodelici za latte machiato, ki je priložena.
kapsule se pa dajo dobit že povsod, a so najdražje v šparu (5,05€ se mi zdi) drugače je pa cena tm okoli 4,90€.
No, istočasno pa je punca dobila enega dolce gustoja za roj. dan in ga imava odveč, tako da če ga kdo kupi naj me kontaktira po ZS. Cena je 99€. Aparat je nov, zapakiran, z 1-letno garancijo po celi Evropi, zraven pa sta še dve šalčki in set 16 mešanih kavic.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
jest ga zdej tut mam... in sicer circolo . moj obožuje chococinno, jest pijem caffe lungo, sm pa računala, mene en kafe pride 27 centov, kar u bistvu sploh ni tok hudo velik no. tisti, ki jih je manj notr (8) pridejo sicer še 1x več... ampak še vedno, cenejš ko kava v lokalu. bom pa vidla kako se bo zadeva obnesla.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
MEni je tudi super-sem glih spila en Lungo . Pri nas gre dnevno vsaj 6 kapsul, tako da strošek tudi ni zanemarljiv-ampak vseeno ne grem nazaj na džezvo in barcaffe.
Živjo vsem, jaz imam tudi ta aparat doma in je super :))) Sploh si ne predstavljam več kuhanja kave, ker mi ga vsako jutro moj aparatek skuha :) Mogoče kdo ve, kje se da dobit prav njihove skodelice? Baje da v Sloveniji to ni možno? Lp
Jaz imam tudi aparat kake dva meseca in se mi te kapsule res zdijo predrage. A je katera že s kakimi drugimi probala? Piše namreč, naj bi pasale samo te originalne.