frrrr -> RE: Frrr in lepotička Brina (13.10.2009 22:30:39)
|
vam še opišem kaj se dogajalo 3.10.2009 vstala, pozajtrkovala, se nacrkljala z Jašo. mož me odpeljal do porodnišnice. sledilo ctg, pregled (odprta 4cm), administracija, depilacija, klistir in porodna soba. tam so me pustili eno uro, če bo začelo kaj dogajat. 12:30 so mi predrli mehur (se tetka orng namatrala, pa vse je bilo še dokaj visoko in maternični vrat fajn debel) in me spet pusili čakat eno uro, če bom dobila kaj popadkov. ker ni blo kej, sem 13:30 dobila umetne popadke. moža sem naročila za ob 14ih. 14:15 je stopil v porodno sobo, sva še mau podebatirala, ker popadki niso bili še kaj preveč močni. potem pa se je začelo. babica je rekla, da bova v 5ih popadkih rodili in naštimala dozo iz 35 na 45. 3je popadki mim, ko je povečala dozo iz 45 na 85 in v tem popadku je Brina padla vn. šlo brez šivov tako kot že pri Jaši. protibolečinskih zadev sem dobila precej manj kot pri Jaši, ker je mož babici povedal, da sem bila čist preveč zadeta. tako, da tega poroda se celo spomnem to je to.
|
|
|
|