Album o Djerbi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 12:25:30)

Ker se v zadnjem času pogosto pojavljajo vprašanja o počitnicah, predvsem o Djerbi, sem se odločila, da naredim albumček in vam na takšen način predstavim ta otok. Zajela sem vsega po malo in če katero zanima še kaj, naj me kar vpraša.

Za vse tiste, ki se odločate za počitnice na tem otoku, upam da vam bo po ogledu albuma odločitev lažja.

Pa prijetno počitnikovanje, kjerkoli že boste!

Seven* -> Album o Djerbi (10.6.2005 12:31:44)

Zanima me pri kateri agenciji ste izbrali aranzma, pa koliko priblizno je zadeva stala. Drugace pa.. super slikice!! Vidim, da ste se imeli krasno..

al1* -> Album o Djerbi (10.6.2005 12:37:26)

Meni so tudi ful všeč slikice. V katerem času ste pa bili?

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 12:38:01)

Ja Seven, šli smo preko Kompasa, ker Intelekta ni imela več prostora. Stalo je pa 145 000 SIT ZA 14 dni.
Bilo je res lepo...

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 12:39:10)

Me veseli, da so vam slikice všeč. Bili smo lani konec junija in prvi teden julija.

neja -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:19:19)

V katerem hotelu pa ste bivali? In koliko je bil star fantek ko ste bili tam?

Blink1 -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:23:35)

Ja, mene tudi zanima starost fantka. Pa kako je prenašal hrano?

Drugače pa....FENOMENALNO in poceni.:)-

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:37:00)

Bili smo v hotelu Vinci Djerba Resort 4*, sin je bil star dve leti in pol in hrano je odlično prenašal, saj kuhajo po našem okusu, tako da ni nobenega problema. Prvih nekaj dni smo pili več kokakole, da smo se izognili morebitni driski. Mi nismo imeli nobenih težav.

ona78 -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:37:20)

Tudi jaz sem se pravkar vrnila z Djerbe v hotelu Vincci
SUPER!!!
:bravo::bravo::morje:
za inf lahko vprašate!

Blink1 -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:38:17)

kolk si pa ti plačala??

A bi bilo prehitro, če gremo tja drugo leto, ko bo naša pika stara skoraj 2 leti?

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:41:34)

Ninika&Neja, sploh ni prehitro. Mi gremo letos še enkrat, s to razliko od lani, da letos potuje z nami naša pet mesečna dojenčica.
Ko si enkrat tam in vidiš toliko malih otrok (dojenčkov) in nosečih mamic, se vprašaš; pa zakaj nismo šli že prej?

ona78 -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:45:47)

Djerba je zelo primerna destinacija za družine z majhnimi otroki, hrana super in cena tudi. V juniju je cena cca 80.000 po osebi, otrok do 6 oziroma 12. let pa ma gratis!!
:sloncek::morje:

Andra -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:48:45)

Hvala ona78, da mi malo pomagaš. V zadnjem času sem slišala toliko žaljivk na račun Djerbe in to od ljudi, ki sploh niso bili tam, da mi je prav hudo. Mi smo pa tam preživeli tako lep dopust...

ona78 -> Album o Djerbi (10.6.2005 13:55:40)

jaz sem bila prvič dol pred tremi leti in mi je blo super, zato sem šla letos nazaj!
kritizirajo pa samo tisti, ki še nikoli niso bili nikjer, pa se bojijo arabcev pa kaj jaz vem česa še... takšni rinejo na Hrvaško, to je to!
Bojijo se spoznavat nove ljudi in različne kulture!...omejeni...
:bravo:

kalimero -> Album o Djerbi (10.6.2005 14:16:46)

Ups, počasi ona 78. Me zelo veseli, da si se imela fino na dopustu in ti je bilo všeč.
Sama nisem bila na Djerbi in me tudi ne vleče. Je ne bom kritizirala, zase recimo vem samo to, da me instant turizem ne privlači. Se ne bojim arabcev, pa ne vem česa še, na dopust pa od dopusta v neki deželi pričakujem resnični utrip dežele. Za moj okus to Djerba ni. Sem pa res omejena, a ne?

Blink1 -> Album o Djerbi (10.6.2005 14:24:44)

He he...sej se ne gre za to...Različni ljudje imajo pač različne okuse. In tako se tudi želje glede dopustov razlikujejo. Hvala bogu, drugače bi bila na Djerbi strašna gužva:)

No, zame je dopust poležavanje na plaži, strežba v hotelu ali pa da si sam v apartmaju. Defenitivno bomo drugo leto poskusili iti tja dol. Sva bila že (sicer sama) v Tuniziji in nama je bilo kar všeč. Res pa je, da sva o utripu dežele izvedele le na kamelah:)-:)-

Lp in hvala za koristne informacije:rozica:

African queen -> Album o Djerbi (10.6.2005 15:07:05)

Ne vem, kako lahko nekateri ljudje kritizirajo določene dežele,če niso bili nikoli tam.....

viv_ -> Album o Djerbi (10.6.2005 15:24:40)

ona78, mislim da kritike niso letele na Djerbo ampak tako kot je napisala kalimero na "instant turizem" če temu lahko tako rečeš.

Ampak kot pravi Ninika&Naja, hvala bogu, da ima vsak drugačen okus, če ne bi bile na enih krajih norišnice, ker bi vsi navalili tja ;)

Andra, se je prileglo mal dopusta, a ne :) Mi pa odštevamo dneve do kolektivnega, pa haha, kupljene imam že letalske karte in rezerviran apartma za 1. november :)-:)- Lani smo "padli skos" letos pa ne bomo!

Stran: [1]