Anonimen -> RE: Zelo suhe konice (9.10.2009 19:28:14)
|
Sama že vrsto let tudi uporabljam silikon od Klasa, vendar samo po pranju las, ko si jih posušim. Ne potrebujem vsak dan, ker imam zelo dobro profesionalno masko (ne potrebuješ potem še balzama), katero mi priskrbi frizer iz Italije. Je od Loreala in fajn nahrani lase. Ravno tako mi je priskrbel profesionalni šampon, ki ravno tako hrani lase. Te stvari v štacunah od Loreala so za en drek. Sem enkrat probala nekaj od Loreala, kar se kupi npr. v Mullerju in sem vrgla v smeti. Imenuje se pa maska: Loreal Professinnel Expert serie, Vitamino color Incell Hydro-Resist, šampon: Loreal Professinnel Expert serie, Liss Extreme Skratka, fenomenalno za lase, se mi oreng svetijo. Mal dražje je sicer, ampak imaš vsaj masko za celo leto. Prezadovoljna. Aja, pa na frizerja se ne sme pozabiti vsaj na 4 mesece striženja konic. Drugače je pa domače branže dobro tudi zmešan rumenjak z malo olivnega olja. Odvisno, koliko imaš dolge lase. Pa domač jabolčni kis za suho lasišče, ki ga zmešaš z vodo in na koncu spereš lase s tem. Nič ne smrdi, ko posušiš.
|
|
|
|