alexjera -> RE: 2.nosečnost in bolečine v medenici (2.10.2009 22:54:10)
|
Pozdravljena, težave, ki jih opisuješ, poznam zelo dobro. Drugič sem zanosila po devetih mesecih in sem sedaj na koncu 35. tedna. Druga nosečnost je glede na prvo, ko nisem imela nobenih težav in sem do konca delala, prava katastrofa. Do sedaj sem preležala skoraj celo nosečnost z izjemo treh tednov. Ves čas imam občutek, da mi bo otrok padel ven, prisotne so bolečine v spodnjem delu trebuha, okoli sramne kosti in v kolkih, ki jih ne morem opisati kot krče oz. tiščanje navzdol. Magnezij in Boskupan ne pomagata, edino kar mi pomaga je počitek. V šestem mesecu sem se začela še odpirati in mi je grozil predčasni porod, vendar sem težave s pridnim ležanjem izboljšala. Zakaj je prišlo do vseh težav v drugi nosečnosti, mi niti ginekolog ne more razložiti, pravi da dve nosečnosti nista enaki, kar lahko potrdim. Edino kar ti lahko svetujem je, da poslušaš svoje telo in se po njemu tudi ravnaš. Pozorna pa bodi na to, da se preveč ne zaležiš, kajti s tem si boš oslabila mišice in s tem otežila porod. Pa srečno, saj bo kmalu minilo.
|
|
|
|