|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
20.10.2009 12:28:40   
Urša08
sjmm iiii kok so luštni ti tvoji otroci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.10.2009 12:33:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša sem mislila da ste že v toplice pobegnili user posted image Kako si/ste? Smo te pogrešale user posted image

ej ne zlavfam čez dan z vsem, po novem mi moj mali miško pusti spat vse do 9:30 in pol akcija na polno, njegov zajtrk pa moj zajtrk in potem igranje, nonstop plazi za mano in me kliče... komaj sfolgam letet na wcuser posted image user posted image user posted image ob 12 nekje gre spat in takrat grem kej porihtat.....
zjutraj sem se pa spomnla seznama in sem mogla predelat kr nekaj strani, da sem ga obnovila.... še dobro da označujete z drugo barvo ker drugače bi blo nemogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sanjarim kako bo če bom user posted image in kako bi blo mogoče smiselno res mal počakat glede na to da se je benjamin name dobesedno prlepuuser posted image user posted image user posted image user posted image .... amapk po drugi strani mi pa ni za čakat če zdej nisem in da par ciklusov spustim kaj če zamudim ravno tistega k bi pa blo.....

toplice ja upam da v novembru ali začetek decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se nam časovno izideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.10.2009 13:30:03   
tanci29
dan

evo mene
dons mi jih je pa ratal istočasno dat spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sam sta dopoldne spala do poldevetih in je hana lahko zdržala do enih...čeprav je bla nakonc že čist goveja

danes sem kuhala repo za kosilo/večerjo...pri nas pozno jemo....tamaladva sta pa popapcala pirejčka+zelenjavo pa erik še meska...popoldne bom probala če bo hotu repo jest

naročila sem torti...eriku za 2.rojstni dan(mamo v nedeljo žurko) pa hani za krst(da še tukaj malo počasti s tortico)....
pa eriku sem naročila po netu dvocikel pojanjalec za roj. dan in glih tega k ga hočem nimajo na zalogi..dobavni rok 2 tedna...zdej pa ne vem al nej čakam ker drug mi ni noben ušeč, ker sem se u tega zapičla in koncuser posted image ...pomoje bo dobu eno kvazi darilo zdej pa pol k pride ta kolo pa tapravo darilo...ma šit no...

zdele sem se spomnla da sem dva dni nazaj dala prat in pozabla ven uzet...upam da ni že kej plesnivo, najbolj da še enkrat zalaufam da ne bo smrdelouser posted image madona sem smotanauser posted image

no tolk na hitrco

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.10.2009 13:31:10   
tanci29
a dej no hana se je že zbudilauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.10.2009 13:49:39   
sjmm
hvala, sej se povečini tega ker dobr zavedajo

tudi vsi vaši so pravi cukri!

letim, ker delamo nalogo z našim tretarčkom, da bova konc preden bo mali auf

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.10.2009 14:10:46   
Čebel@
claud.....če boš videla kje fajne konbinizončke,mi plis povejuser posted image
urša......midve tudi hodiva ven,ko je že malo topleje in ima jaknco gor in se mi zdi da je pa full mraz in da bi jo lahko pred deseto celo zeblo.....nisempa še nobenga user posted image  vidla v bundiciuser posted image
sjmm.......full so cukerčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......ti dogaja na polnouser posted image user posted image user posted image .......pri nas smo še vedno pri kotalenju in malenkost v rikvercuser posted image
tanci........mjami torticeuser posted image user posted image user posted image ......dej  prilimaj slikico kolesa,če bi ga katera videlauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.10.2009 14:18:13   
Urša08
Eto kosilo sva z Nejcem zmazala, mal sva še za možeka pustilauser posted image . Sedaj pa Žiga spi, Nejc pa kinkauser posted image user posted image user posted image Men je ratalo kuhinjo pospravit in upam, da jo dobim v takem stanju ko domov pridem.user posted image Sedaj grem še dve žehti zložit potem sem pa za dons končala.

majchy ne sekiraj se, še prehitro jo boš lovila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

tanci to je bil pa kratek spanec user posted image a lahko računam na obnovo gospodinjuser posted image

katjuša vem kako je ko ne veš kje se te glava drži user posted image user posted image user posted image moram pa priznat da se mi tamaledva ful lepo zaigrata, sploh ne morem verjetuser posted image

piskot tud men je takle urnik hranjenja všeč user posted image user posted image user posted image sem ful vesela. Najina možeka sta pa prebrisana, če je kej za v njuno ritko bosta pojedla, če ne sta pa sita od kosilauser posted image user posted image user posted image Aja pa glavnik poznam ja. Jaz ga malce drugače naredim, da ni tok gost in mu kr "sladek zelje" pravim.

claud hvala za recept, bomo sprobaliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.10.2009 14:19:56   
Urša08
Katjuša en user posted image a v vaš avto (karavan) gresta dva avtosedeža pa lupinca - vsi zadaj? hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.10.2009 14:48:31   
tanci29
urša-gospodinje khmmm...zmeri usa imena pozabm tko da upam da boš štekala

susan pa mrs.solis(eva) sta se stepli ker je hčerkica od eve skos neki težila pa odrivala sinčka od susan, pol nakonc sta se ga pa skupaj napile in mele eno žensko debato...

lynette in njen mož sta čistila garažo in je revež mogu use vržt stran...pol sta pa skupaj s tanovim možemn od edie nek garažni bend ustvarla in je bil ful happy dokler mu lynette ni naštimala da si je kitaro povozu

prišla je hčerka od tele k je kuharca z novim možem in sinčkom benjaminom na obisk po dolgih treh letih...so vegetarjanci in tale babi ni mogla da mu na skrivaj da hotdog in je tamal sred večerje bruhal in so sam spakiral in šli domov

tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja

mike in ta nov od susan se ful štekata tko da pomoje se bosta kar zalublauser posted image

mislm da je tole nahirtco kratek povzetek...je bilo pa ful zanimivo in še ful enih stvari sam jest ne znam na kratko povedat tko da bi porabla ene dve strani če bi hotla kej več napisat pa pomoje nebi nč štekala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.10.2009 14:50:49   
tanci29
http://www.igrarija.com/poganjalec-kettler-sprint-ogenj.html

majchy evo link od bicikleteuser posted image  a bo zažigal

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.10.2009 14:53:42   
tanci29
urša-evo mi jo je uspel nazaj uspavat tko da zdele že pol urce pančka....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.10.2009 15:01:35   
Urša08
tanci hvala za obnovouser posted image user posted image user posted image user posted image drug ponedeljek pa upam da ne zaspimuser posted image Tale kolo poganjalec je ful luštn, mi imamo podobnega in Nejc ful uživa user posted image user posted image user posted image je že hitr da ga komi dohajamuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa čakam možeka da skup popijeva eno kavico potem pa midva z Nejcem šibava če mi ga bo uspel zbudituser posted image no sej mam še urco časa.

Uživajte pa se tipkamo zvečer

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.10.2009 15:04:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

http://www.igrarija.com/poganjalec-kettler-sprint-ogenj.html

majchy evo link od bicikleteuser posted image  a bo zažigal
u ja,bo zažigal maliuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pol si ga naročila,al kako?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.10.2009 15:07:46   
tanci29
ja sem ja ker mi je ful dober....sej če ga kje najdem pomoje lohk odpovem naročilo...sam itak ga ne bom tko da čakamo...ampak se bojim da ne bo pred avstralijo...bo čakal en mesec na darilo, smotana mami

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.10.2009 15:09:03   
Čebel@
saj nisi ti kriva,da ga nimajo na zalogi........kdaj pa greste v Avstralijo?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.10.2009 15:14:05   
tanci29
ja če bi se kej prej spomnla bi ga mogoče mel...no ja next year
gremo 30.10.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.10.2009 15:14:16   
Onasiss

tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja

JAZ PA VEM.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA NE POVEM.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.10.2009 15:15:59   
Onasiss
tanci-a pol boste hellowen u Australiji praznoval?????user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.10.2009 15:16:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

JAZ PA VEM.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA NE POVEM.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.10.2009 15:17:09   
Čebel@

ja če bi se kej prej spomnla bi ga mogoče mel...no ja next year
gremo 30.10.
to bo pa mimgredeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.10.2009 15:21:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco

Ah... zdaj vam bom pa povedala kaj bo:
ta stara prepriča Edie, da je ta njen mož u bistvu bil včasih baba in jo Edie ubije..... Susan se zmeša in začne strašit otroke po okolici tako, da jo izobčijo, Mike se zaljubi u Lynette in imata potem še enega otroka.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.10.2009 15:22:52   
Čebel@

ta stara prepriča Edie, da je ta njen mož u bistvu bil včasih baba in jo Edie ubije..... Susan se zmeša in začne strašit otroke po okolici tako, da jo izobčijo, Mike se zaljubi u Lynette in imata potem še enega otroka.....
u materuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.10.2009 15:24:15   
Čebel@
zdej mi pa ne bo treba ob ponedeljkih bult TV do 23.00 ampak bom lahko normalno dolgo spalauser posted image user posted image
mlea......kje si pa to gledala,da je že tok naprej?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.10.2009 15:46:41   
tanci29

tanci-a pol boste hellowen u Australiji praznoval?????user posted image

ne ker ga bomo preskočiluser posted image ...se pravi jaz letos ne praznujem roj. dne ker ga ne bouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.10.2009 15:48:23   
tanci29

ne verjamemuser posted image user posted image user posted image
jest bom še kar gledala ob ponedeljkih

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?