Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 12:28:40
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm iiii kok so luštni ti tvoji otroci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 12:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša sem mislila da ste že v toplice pobegnili Kako si/ste? Smo te pogrešale ej ne zlavfam čez dan z vsem, po novem mi moj mali miško pusti spat vse do 9:30 in pol akcija na polno, njegov zajtrk pa moj zajtrk in potem igranje, nonstop plazi za mano in me kliče... komaj sfolgam letet na wc ob 12 nekje gre spat in takrat grem kej porihtat..... zjutraj sem se pa spomnla seznama in sem mogla predelat kr nekaj strani, da sem ga obnovila.... še dobro da označujete z drugo barvo ker drugače bi blo nemogoče Drugače pa sanjarim kako bo če bom in kako bi blo mogoče smiselno res mal počakat glede na to da se je benjamin name dobesedno prlepu .... amapk po drugi strani mi pa ni za čakat če zdej nisem in da par ciklusov spustim kaj če zamudim ravno tistega k bi pa blo..... toplice ja upam da v novembru ali začetek decembra upam, da se nam časovno izide
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 13:30:03
|
|
|
|
tanci29
|
dan evo mene dons mi jih je pa ratal istočasno dat spat ....sam sta dopoldne spala do poldevetih in je hana lahko zdržala do enih...čeprav je bla nakonc že čist goveja danes sem kuhala repo za kosilo/večerjo...pri nas pozno jemo....tamaladva sta pa popapcala pirejčka+zelenjavo pa erik še meska...popoldne bom probala če bo hotu repo jest naročila sem torti...eriku za 2.rojstni dan(mamo v nedeljo žurko) pa hani za krst(da še tukaj malo počasti s tortico).... pa eriku sem naročila po netu dvocikel pojanjalec za roj. dan in glih tega k ga hočem nimajo na zalogi..dobavni rok 2 tedna...zdej pa ne vem al nej čakam ker drug mi ni noben ušeč, ker sem se u tega zapičla in konc ...pomoje bo dobu eno kvazi darilo zdej pa pol k pride ta kolo pa tapravo darilo...ma šit no... zdele sem se spomnla da sem dva dni nazaj dala prat in pozabla ven uzet...upam da ni že kej plesnivo, najbolj da še enkrat zalaufam da ne bo smrdelo madona sem smotana no tolk na hitrco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 13:31:10
|
|
|
|
tanci29
|
a dej no hana se je že zbudila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 13:49:39
|
|
|
|
sjmm
|
hvala, sej se povečini tega ker dobr zavedajo tudi vsi vaši so pravi cukri! letim, ker delamo nalogo z našim tretarčkom, da bova konc preden bo mali auf
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 14:10:46
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....če boš videla kje fajne konbinizončke,mi plis povej urša......midve tudi hodiva ven,ko je že malo topleje in ima jaknco gor in se mi zdi da je pa full mraz in da bi jo lahko pred deseto celo zeblo.....nisempa še nobenga vidla v bundici sjmm.......full so cukerčki katjuša.......ti dogaja na polno .......pri nas smo še vedno pri kotalenju in malenkost v rikverc tanci........mjami tortice ......dej prilimaj slikico kolesa,če bi ga katera videla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 14:18:13
|
|
|
|
Urša08
|
Eto kosilo sva z Nejcem zmazala, mal sva še za možeka pustila . Sedaj pa Žiga spi, Nejc pa kinka Men je ratalo kuhinjo pospravit in upam, da jo dobim v takem stanju ko domov pridem. Sedaj grem še dve žehti zložit potem sem pa za dons končala. majchy ne sekiraj se, še prehitro jo boš lovila po stanovanju tanci to je bil pa kratek spanec a lahko računam na obnovo gospodinj katjuša vem kako je ko ne veš kje se te glava drži moram pa priznat da se mi tamaledva ful lepo zaigrata, sploh ne morem verjet piskot tud men je takle urnik hranjenja všeč sem ful vesela. Najina možeka sta pa prebrisana, če je kej za v njuno ritko bosta pojedla, če ne sta pa sita od kosila Aja pa glavnik poznam ja. Jaz ga malce drugače naredim, da ni tok gost in mu kr "sladek zelje" pravim. claud hvala za recept, bomo sprobali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 14:19:56
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša en a v vaš avto (karavan) gresta dva avtosedeža pa lupinca - vsi zadaj? hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 14:48:31
|
|
|
|
tanci29
|
urša-gospodinje khmmm...zmeri usa imena pozabm tko da upam da boš štekala susan pa mrs.solis(eva) sta se stepli ker je hčerkica od eve skos neki težila pa odrivala sinčka od susan, pol nakonc sta se ga pa skupaj napile in mele eno žensko debato... lynette in njen mož sta čistila garažo in je revež mogu use vržt stran...pol sta pa skupaj s tanovim možemn od edie nek garažni bend ustvarla in je bil ful happy dokler mu lynette ni naštimala da si je kitaro povozu prišla je hčerka od tele k je kuharca z novim možem in sinčkom benjaminom na obisk po dolgih treh letih...so vegetarjanci in tale babi ni mogla da mu na skrivaj da hotdog in je tamal sred večerje bruhal in so sam spakiral in šli domov tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja mike in ta nov od susan se ful štekata tko da pomoje se bosta kar zalubla mislm da je tole nahirtco kratek povzetek...je bilo pa ful zanimivo in še ful enih stvari sam jest ne znam na kratko povedat tko da bi porabla ene dve strani če bi hotla kej več napisat pa pomoje nebi nč štekala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 14:53:42
|
|
|
|
tanci29
|
urša-evo mi jo je uspel nazaj uspavat tko da zdele že pol urce pančka....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:01:35
|
|
|
|
Urša08
|
tanci hvala za obnovo drug ponedeljek pa upam da ne zaspim Tale kolo poganjalec je ful luštn, mi imamo podobnega in Nejc ful uživa je že hitr da ga komi dohajam Zdej pa čakam možeka da skup popijeva eno kavico potem pa midva z Nejcem šibava če mi ga bo uspel zbudit no sej mam še urco časa. Uživajte pa se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:07:46
|
|
|
|
tanci29
|
ja sem ja ker mi je ful dober....sej če ga kje najdem pomoje lohk odpovem naročilo...sam itak ga ne bom tko da čakamo...ampak se bojim da ne bo pred avstralijo...bo čakal en mesec na darilo, smotana mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:09:03
|
|
|
|
Čebel@
|
saj nisi ti kriva,da ga nimajo na zalogi........kdaj pa greste v Avstralijo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:14:05
|
|
|
|
tanci29
|
ja če bi se kej prej spomnla bi ga mogoče mel...no ja next year gremo 30.10.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:14:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja JAZ PA VEM....... PA NE POVEM.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:15:59
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-a pol boste hellowen u Australiji praznoval?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:16:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja JAZ PA VEM....... PA NE POVEM......... men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:17:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ja če bi se kej prej spomnla bi ga mogoče mel...no ja next year gremo 30.10. to bo pa mimgrede
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:21:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja JAZ PA VEM....... PA NE POVEM......... men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco Ah... zdaj vam bom pa povedala kaj bo: ta stara prepriča Edie, da je ta njen mož u bistvu bil včasih baba in jo Edie ubije..... Susan se zmeša in začne strašit otroke po okolici tako, da jo izobčijo, Mike se zaljubi u Lynette in imata potem še enega otroka.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:22:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja JAZ PA VEM....... PA NE POVEM......... men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco Ah... zdaj vam bom pa povedala kaj bo: ta stara prepriča Edie, da je ta njen mož u bistvu bil včasih baba in jo Edie ubije..... Susan se zmeša in začne strašit otroke po okolici tako, da jo izobčijo, Mike se zaljubi u Lynette in imata potem še enega otroka..... u mater
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:24:15
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej mi pa ne bo treba ob ponedeljkih bult TV do 23.00 ampak bom lahko normalno dolgo spala mlea......kje si pa to gledala,da je že tok naprej?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:46:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-a pol boste hellowen u Australiji praznoval????? ne ker ga bomo preskočil ...se pravi jaz letos ne praznujem roj. dne ker ga ne bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 20.10.2009 15:48:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tale ta stara soseda ful vohuni za tanovim možem od eddie ker ji nekaj zelo smrdi, ampak ne more nič najdit...tole bo še zanimivo ker nekaj res smrdi, še mene ful firbec kaj dogaja JAZ PA VEM....... PA NE POVEM......... men tudi un mož mi všeč-kot bi nekaj skrival......pa po moje bo tastaro prepričeval da ima demenco Ah... zdaj vam bom pa povedala kaj bo: ta stara prepriča Edie, da je ta njen mož u bistvu bil včasih baba in jo Edie ubije..... Susan se zmeša in začne strašit otroke po okolici tako, da jo izobčijo, Mike se zaljubi u Lynette in imata potem še enega otroka..... ne verjamem jest bom še kar gledala ob ponedeljkih
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?