|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
19.10.2009 19:36:04   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

brkn-a pol nas boš na srečanju mal masiralauser posted image ...kok bi mi pasala ena konkretna masaža...fajn da sta se tvojadva fanta tok lepo rihtala ko te ni bilo

tanči ni problema, mam prenosno mizo, tk da lahk gre povsod z mano.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.10.2009 19:38:40   
sjmm
Ja, tole bo pa fajn prostorček!!! Pri nas pa je teraso zasedel naš kuža Timi, mešanec med ovčarji, velik ko vrag, za naju z možkom sam stola pa mizica za morning kofi.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.10.2009 19:51:54   
piskot
cer.

sem mal slabe volje. ker je martin ze kaksen teden slabo slisal, smo sli danes k ORL. Imamo prevodno izgubo sluha do 40dB na obeh straneh. Menda da je to pogosto pri malih otrocih, da vcasih mine, vcasih je pa treba zrelnico operirat. Kontrola marca. user posted image Sem cist nesrecna, dete ne slisi, pa lahko samo cakamo. aja no pa pucamo nos s fiziolosko.

ana neki kaslja, smo spotoma se njo peljali k P, ampak menda da ni panike, da so pljuca okej.

tanci ej a verjames, da sem glih hotela vprasat, kako tiste, ki imate 2 uspavate otroke. Nasa ana danes do 14h ni sla nic spat, ker ni bilo toliko miru v bajti. Niti v pouchu, niti v narocju, niti na joski. Vedno je blo kaj motecega. Pa martin je se do petka doma. DA se mi zmesa. No jutri ga bo babi prevzela HB.

kolumbo uau!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
19.10.2009 20:13:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

sem mal slabe volje. ker je martin ze kaksen teden slabo slisal, smo sli danes k ORL. Imamo prevodno izgubo sluha do 40dB na obeh straneh. Menda da je to pogosto pri malih otrocih, da vcasih mine, vcasih je pa treba zrelnico operirat. Kontrola marca. user posted image Sem cist nesrecna, dete ne slisi, pa lahko samo cakamo. aja no pa pucamo nos s fiziolosko.

ana neki kaslja, smo spotoma se njo peljali k P, ampak menda da ni panike, da so pljuca okej.

tanci ej a verjames, da sem glih hotela vprasat, kako tiste, ki imate 2 uspavate otroke. Nasa ana danes do 14h ni sla nic spat, ker ni bilo toliko miru v bajti. Niti v pouchu, niti v narocju, niti na joski. Vedno je blo kaj motecega. Pa martin je se do petka doma. DA se mi zmesa. No jutri ga bo babi prevzela HB.

kolumbo uau!

ojoj bošček martin...kok pa je to do 40dB...nimam pojma o teh stvareh...samo upam in držim pesti da bo šlo stran...kaj pa do takrat a ma kakšen aparat al kar tako pustijo...

uspavanje....never ending story...hana je danes samo dopoldansko rundo odspala...zdele je pa sam dol padla ker ni mogla popolnoma bnč več revica...včasih mi rata tolk uidt eriku da jo stoje pr postlci podojim pol pa odvisno kok je zaspana, včasih rata da zaspi včasih ne...odvisno kolk časa erik ne pogrunta da naju ni in pol prikoraka v sobo in raztur

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
19.10.2009 20:16:28   
tanci29
kolumbo-ful dobr..čist drugač zgleda tale terasca zdej...to bo fajnuser posted image user posted image user posted image

sjmm-ej ful dobr da si najdla mal časa in si se javila....tzvoj fante je pa res fajn dečko, pa kolk veliko popapcauser posted image user posted image user posted image

brkn-spet pridna kot ponavadi...ja se javim za masažo bom taprva na vrstiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 21:09:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 21:15:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
19.10.2009 21:26:31   
Onasiss
Kwa dogaja????

pisko-ja bogi Martin.......user posted image user posted image user posted image

tanci-jao tole uspavanje... naš Vito hod k konj in vedno zbudi Evito....user posted image

kolumvbo-good english...user posted image

Nč...grem spat... zdej sem stara.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1583
19.10.2009 21:45:43   
Ajvy
Cita...lepo da si se mal javla......mam pa zgleda isti problem kot ti z <LIo....Tisa ne zna ne sedet.,ne plazit se pravilno...gospa pa zelo rada stojijo na nogah....

Urša....upam ,da bo današnja noč bolj naklonjena spanju

MLea....sam tvoja Evita pa res pod fenomene spada...kar šiba že...carica....mal se mi smil tvoj hrbet...ampak samo malouser posted image

Simonakr...jst se pokorno ne javljam.....mam pr seb dela dost...he he

Šaki.
...lepo da si se javlja....
PIkepoke za čimprejšnje ozdravitev.,,,,

Tancy...me veseli da vam gre na bolje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.10.2009 21:45:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larissi od Simonekr ter Maju od Sjjm vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas poljubčki

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.10.2009 21:45:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Moj Tyson tud spi....user posted image user posted image  Je zjutraj  full Onasisa v nogo ugriznila....user posted image user posted image user posted image

user posted image PUNCE-TISTE KI IMATE ŽE ENEGA OTROKA V VRTCU!!!!! DA NE BOSTE POZABLE DO 15. NOVEMBRA ODDAT VLOGO ZA ZNIŽANO PLAČILO VRTCA, KER DRUGAČE BOSTE PLAČALE POLNO CENO!!!!!!!user posted image

dobr da si me spomnila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..dej me še enkrat spomni......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.10.2009 21:52:23   
sunny24
Čer! Evo, Gaja zaspala, moj dela...Klasika kot vsak večer! user posted image

Mater je zuni mraz, pa še piha neki...Upam, da bo jutri vsaj z vetrm konc...

piškot, ojej, bogi Martin! user posted image user posted image user posted image

maksi, sej pol je Gaja zaspala (se me je usmilila) in smo spale obe 2 uri in pol ob 16h smo pičle h moji noni u Šempeter. Tle je itak full pihalo in se mi ni dalo še z vetrom se ubadat! Pa smo ble lepo tam pred bajto k ni blo vetra, pol k je pa tema ratavala, smo šle pa not in pršle neki po 20h domov. Spet smo pohajale!
Sm te pa tela klicat prej za en giro, ma pol k je tko pihalo...Če bo kej lepo jutri tam do 13h te pokličem, sam nimam pojma kdaj oz ku bo Gaja spala...user posted image

kolumbo, ooo, lepa terasa! Končno, ne?user posted image

Uspavanje...Ma pr nas mamo razvajeno bejbo oz smo jo mi2 razvadla...Ji dam flašo kar v vozičku in če ne zaspi, jo guncamo v vozičku in pojemo kako uspavanko...Kdaj rata takoj, kdaj pa traja tudi po 1 uro...user posted image

majchy, kako napreduje učenje? Kdaj maš zdej kak izpit?

Kje je pa katjusa? Je že neki dni ni zasledit tle...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 22:02:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 22:03:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 22:05:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 22:06:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.10.2009 22:23:34   
Ajvy
PIŠKOT.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za Martina....jst iskreno upam,da se to poceli....oz.popravi....

Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.10.2009 22:31:07   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

PIŠKOT.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za Martina....jst iskreno upam,da se to poceli....oz.popravi....

Se podpisem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.10.2009 22:35:26   
claud
Dons je pa precej mirno tuki.....

Sunny-tole z uspavanjem mamo mi tud porazno....zdj k je bla bolna je blo se hujs in se zdj tole crkljanje kr vlece in vlece.....cim jo odlozim zacne jokcat...prej se je pa cist z lahkoto sama igrala tud pol urce....user posted image
Cist cel sistem se mi je porusu...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.10.2009 22:44:06   
sunny24
claud, Gaja še nikoli ni sama zaspala...Da bi jo dala v postlo in da bi mrknla...Ni šans! Dretje in ihta...Pol pa z mojim rajši šparamo uha in jo guncamo...Sam smo smotana...user posted image
Ritem...Ma mi ga sploh nimamo...Ne za spanje, ne za jest...Se sproti prilagajamo Gaji.

kolumbo, uf, moje škorne bi rada vidla...Ti jih opišem...Črni usnjeni, peta visoka enih 7-8 cm, debela, so do malo pod koleni, ospredi bolj na okroglo...Ma nč kej grozno ekstra. Špičakov mam že zadosti, tako da sm ene take uzela...Sej če jih bom nosila je pa druga...Mam v omari še zdej ene špičake, k sm jih kupla kake 4 leta nazaj in em kar upraši, kolkokrat sem jih mela obute...1X...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.10.2009 22:56:45   
sunny24
Nč pupke, grem jst počasi spat...Se tipkamo jutri! user posted image

Nočko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.10.2009 7:24:34   
Urša08
jutro

Midva z možekom sva že popila jutranjo kavico, on je šel v službo, jaz pa tamaledva rihtat pa tuki se javituser posted image user posted image user posted image Sem se pa zjutrej spomnila kok je fleten k mi ni treba v ta mraz, pa šipe na avtu drsat user posted image user posted image user posted image

eto zajtrk za vse
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.10.2009 7:26:46   
Urša08
Piskot jaz upam da se vse reši samo od sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa verjamem da čakanje ubija k nč ne moreš narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo uvau, superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.10.2009 8:01:02   
witto
Dobro jutrouser posted image , kako kaj?
Piškot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Martina

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.10.2009 8:06:32   
simonakr
Dan! Samo tolk da se javim in pošljem user posted image user posted image in user posted image user posted image vsem bubanim in bolanim in tečnim in zmatranim in in in ...

user posted image tamala se dere ko user posted image , predvidevam da raste zob ker je že kakšen dan tečna ko ...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?