|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
2.10.2009 21:22:32   
piskot
tamika jap, upam da je zarad tega user posted image

ursa, jap, susilec, pa nocejo it hlace toliko skupaj, res so mu vsaj 3 cm predolge. majice in puloverje, jopice pa itak se vse nosi 2-3 pa so mu kot ulite, tako da vecje stevilke sploh nisem sla se preverjat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.10.2009 21:22:42   
TAMIKA3
zdaj grem pa še jaz za fanti user posted image user posted image user posted image user posted image , dragega še vedno ni, itak zmeraj sama z froci user posted image
tukaj tako ali tako ni nobene user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pod odejo. se je precej shladilo.
prespano nočko vsemuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.10.2009 21:25:30   
Urša08
Piskot za hlače ne vem , še nism oprala, sam majce so mu pa res prov - je pa res da se je mogu v roke potegnit ker hlače št. 92 so mu še prov, majice št. 92 pa vse premejhne.

Tamika lahko nočko. Joj tale tvoj možek je pa res priden, še kar dela, a ga sploh kej vidteuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.10.2009 21:27:49   
TAMIKA3
tamika jap, upam da je zarad tega user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

tamika jap, upam da je zarad tega user posted image

ursa, jap, susilec, pa nocejo it hlace toliko skupaj, res so mu vsaj 3 cm predolge. majice in puloverje, jopice pa itak se vse nosi 2-3 pa so mu kot ulite, tako da vecje stevilke sploh nisem sla se preverjat.

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz tudi, mogoče bi pa ratala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dosti heca, mi je za enkrat dovoljuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.10.2009 21:30:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Piskot za hlače ne vem , še nism oprala, sam majce so mu pa res prov - je pa res da se je mogu v roke potegnit ker hlače št. 92 so mu še prov, majice št. 92 pa vse premejhne.

Tamika lahko nočko. Joj tale tvoj možek je pa res priden, še kar dela, a ga sploh kej vidteuser posted image

bolj malo, a kaj češ z nečesa je treba živet user posted image
sam sem včasih zbita ko user posted image , ker sem doma za vse sama

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.10.2009 21:36:22   
Urša08
tamika ti čist verjamem da si zbita. Jaz sem pri dveh otrocih kak večer k cunja, si ne predstavljam štiri porihtat. Res kapo dol user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.10.2009 21:39:57   
Jutta
Oj punce!

Jaz sem se pa kar opogumila in naročila pet artiklov preko nextauser posted image . Vam sporočim, kako je kaj z velikostmi.

user posted image tudi jaz še zmeraj nimam. Jupi že eno leto in poluser posted image user posted image user posted image

Prej sem bila v shoppingu v City parku. Prava norišnica!!! Imam pa nove kavbojke, majico in perilouser posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.10.2009 21:41:16   
Jutta
Tamika,

a ti pa ne hodiš v službo (ko nisi na porodniški sevedauser posted image )? Kaj pa tvoj počne, da je toliko zdoma? Kapo dol zate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jutta -- 2.10.2009 21:48:08 >

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.10.2009 21:47:24   
Urša08
jutta super za uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.10.2009 21:48:54   
Urša08
Punce lep večer vam želim. Jaz grem na kavč pod dekico.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 21:54:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.10.2009 21:56:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Jaz sem se pa kar opogumila in naročila pet artiklov preko nextauser posted image . Vam sporočim, kako je kaj z velikostmi.

eJ, jaz sem že 2x košarico napolnila... pol je pa Urša neki o številkah zabluzila.... tako da bom ponovila vajo... Bom naročila pri mlajših dečkih, ker so mi cunje bolj všeč kot pri starejših....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.10.2009 21:58:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image Čer

BTCja nism vidlauser posted image ......smo že sedel u avtu pa telefon: Pridi pomagat-itak ,krompir, za us put pa še gnoj za na njivo pelat...nč tazga, mislm d bo hodu cel teden domou samo spat, je treba spakirat cca 40.000 žaklou po 5kilc, mah- besna sm do daske...sama sm že 14 dni, pa bom pač še en tedenuser posted image .

Aja kupila vlažilec, un Dormeo, Rokso še kr kašla, ne vem kva nej nardim, v pondelk ga bom pomoje res pelala, ker ne morem več poslušat  tako kašlanje, upam d še kej zraven ne fašemo....grem spat lahko noč

A maš vlažilc že doma....? Drugače pa kašlanje.... če nima vročine ni panike... štej mu vdihe na minuto, če jih ima več kot 40, pol je kaj s pljuči... drugače pa reci zdravniku, da naj ti da recept za PHOLCODIN (folkodin).. je na recept, ampak moraš še doplačat in je full dobr.... Jaz ga dam naši zvečer in je ponoči mir....HBuser posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.10.2009 21:59:32   
Urša08
mlea sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko se pa drug teden na kavicio dobimo pa ti pokažem kok so velika oblačila

kolumbo sej bo tud tega krompirja enkrat konec a ne user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.10.2009 21:59:41   
birdy

user posted image Čer

BTCja nism vidlauser posted image ......smo že sedel u avtu pa telefon: Pridi pomagat-itak ,krompir, za us put pa še gnoj za na njivo pelat...nč tazga, mislm d bo hodu cel teden domou samo spat, je treba spakirat cca 40.000 žaklou po 5kilc, mah- besna sm do daske...sama sm že 14 dni, pa bom pač še en tedenuser posted image .

Aja kupila vlažilec, un Dormeo, Rokso še kr kašla, ne vem kva nej nardim, v pondelk ga bom pomoje res pelala, ker ne morem več poslušat  tako kašlanje, upam d še kej zraven ne fašemo....grem spat lahko noč

Kolumbo, pa zakaj nisi Roka že dons pelala? A ti tud čakaš da čudežno ozdravi, glih tko k jst?user posted image
Jah, mi mamo pa pondelk al pa tork spet kontrolo, smo več pr zdravnici k domauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.10.2009 22:01:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko se pa drug teden na kavicio dobimo pa ti pokažem kok so velika oblačila

a nisi rekla, da greš spat????user posted image

Ne ni panike... fora je sam u tem, ker sem šla potem naročat k starejšim fantom in to št 5.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.10.2009 22:01:46   
Katjusa
mlea men se zdi super predlog torej rojstni dnevi nas in ostalih otrok k niso februarčki 2009 bodo na seznamu na prvi strani ostalo pa bo potovalo z nami skozi celo temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika zgleda, da neki sikca nagaja oz se tist link od prejšne še vedno pojavlja bom probala zrihtatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.10.2009 22:02:01   
sunny24
Čer!
Se nism oglasla že kar neki cajta...Malo pavze, pa pohajali smo, na morju bli, lepo vreme skoristli...Danes je biu tuki tak lep sonček...user posted image

Računalnik-stacionarni mi je windowse sesulo in sm zdej na prenosniku k dela -100/h...UFA!!!
Brala sem vas in pridne, ste pršle do 7. dela! Ni kej, čveke N1!!!user posted image user posted image user posted image
Seznam sem vidla da je prevzela katjusa-pridna! user posted image user posted image user posted image   No, nove mere od Gaje, pri 7m: 7670g in 71cm, začela je samostojno sedet (7,5 m) in stat ob opori (7,5m).
Aja, pa pomahat tudi zna! user posted image Zdej jo pa moj uči dat "give me five"...user posted image user posted image user posted image

Smo ble učeri pri P ker je Gaja full čudno dihala in hropla in na koncu smo ugotovili, da ko je razburjena ji malo zraka zmanka in je to to oz je ku v eni easy apneji...Sam da ni nič hudga pa je vse OK! user posted image

Na morju je blo full fajn, smo bli 3 dni v Strunjanu. Pa sm po dolgih letih spet srečala staro bando s faxa, en dan smo pohajali od zjutri do zvečer po Portorožu in Piranu...Ma fajn je blo! user posted image

Šekdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.10.2009 22:03:52   
Urša08
mlea ne spat, na kavčka user posted image user posted image user posted image sej grem mi bo moj računalnik zaseduuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.10.2009 22:04:39   
Urša08
sunny welcome back user posted image user posted image user posted image super da ste uživali na morčijuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.10.2009 22:06:02   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image Čer

A maš vlažilc že doma....? Drugače pa kašlanje.... če nima vročine ni panike... štej mu vdihe na minuto, če jih ima več kot 40, pol je kaj s pljuči... drugače pa reci zdravniku, da naj ti da recept za PHOLCODIN (folkodin).. je na recept, ampak moraš še doplačat in je full dobr.... Jaz ga dam naši zvečer in je ponoči mir....HBuser posted image

Glede kašljanja se pa Mlea tokrat ne morem strinjat s tabo. Naša ni mela nč povišane frekvence dihanja, niti kašljala ni na začetku, pa je vsen piskala (in vriskala kot moj pravuser posted image ) in hropla k star dec k kadi 50 let. Pa je blo treba it na Ventolin. Jst mislm da nej raj opazuje kako diha, a lahko a zgleda da se mal matra. Če je pa res samo kašljanje pol pa ni neke panike.
Lahko pa rečem da tale recept k pravš za zdravilo... Ne bo dobila, mamo isto dohtarco in ne bo dala. Nam tud nč neče dat, ne bronhomunala al kva je, cepljenje za streptokok tud prav da verjetn ne bi nč pomagal, je ena tistih dohtarc k z raznimi preventivnimi stvarmi raj mal počaka, vsaj men se tko zdi...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.10.2009 22:09:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Glede kašljanja se pa Mlea tokrat ne morem strinjat s tabo. Naša ni mela nč povišane frekvence dihanja, niti kašljala ni na začetku, pa je vsen piskala (in vriskala kot moj pravuser posted image ) in hropla k star dec k kadi 50 let. Pa je blo treba it na Ventolin. Jst mislm da nej raj opazuje kako diha, a lahko a zgleda da se mal matra. Če je pa res samo kašljanje pol pa ni neke panike.
Lahko pa rečem da tale recept k pravš za zdravilo... Ne bo dobila, mamo isto dohtarco in ne bo dala. Nam tud nč neče dat, ne bronhomunala al kva je, cepljenje za streptokok tud prav da verjetn ne bi nč pomagal, je ena tistih dohtarc k z raznimi preventivnimi stvarmi raj mal počaka, vsaj men se tko zdi...

Ok... ne vem kako je pri bronhitisu, sam za pljučnico vem, pa tudi pri laringitisu je tako, da otrok hitreje in plitko diha, ker ne more dihat...se muči.... Pa takoj zamenjat dohtorco......

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.10.2009 22:11:14   
Onasiss
Nč punce... grem pod tuš in pred TV k možu..... LAHKO NOČ....  Bom spet jutr naročala pri nextu.... A še kera kaj rab, da jaz naročim in eno poštnino plačam???????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.10.2009 22:11:20   
Jutta
Sunny - super, da ste izkoristili lepo vreme in šli na morjeuser posted image Lepo, da je z Gajo vse OK.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 22:13:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!