Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:22:32
|
|
|
|
piskot
|
tamika jap, upam da je zarad tega ursa, jap, susilec, pa nocejo it hlace toliko skupaj, res so mu vsaj 3 cm predolge. majice in puloverje, jopice pa itak se vse nosi 2-3 pa so mu kot ulite, tako da vecje stevilke sploh nisem sla se preverjat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:22:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
zdaj grem pa še jaz za fanti , dragega še vedno ni, itak zmeraj sama z froci tukaj tako ali tako ni nobene pod odejo. se je precej shladilo. prespano nočko vsem
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:25:30
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot za hlače ne vem , še nism oprala, sam majce so mu pa res prov - je pa res da se je mogu v roke potegnit ker hlače št. 92 so mu še prov, majice št. 92 pa vse premejhne. Tamika lahko nočko. Joj tale tvoj možek je pa res priden, še kar dela, a ga sploh kej vidte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:27:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
tamika jap, upam da je zarad tega user posted image IZVIRNO SPOROČILO: piskot tamika jap, upam da je zarad tega ursa, jap, susilec, pa nocejo it hlace toliko skupaj, res so mu vsaj 3 cm predolge. majice in puloverje, jopice pa itak se vse nosi 2-3 pa so mu kot ulite, tako da vecje stevilke sploh nisem sla se preverjat. ja jaz tudi, mogoče bi pa ratala dosti heca, mi je za enkrat dovolj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:30:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot za hlače ne vem , še nism oprala, sam majce so mu pa res prov - je pa res da se je mogu v roke potegnit ker hlače št. 92 so mu še prov, majice št. 92 pa vse premejhne. Tamika lahko nočko. Joj tale tvoj možek je pa res priden, še kar dela, a ga sploh kej vidte bolj malo, a kaj češ z nečesa je treba živet sam sem včasih zbita ko , ker sem doma za vse sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:36:22
|
|
|
|
Urša08
|
tamika ti čist verjamem da si zbita. Jaz sem pri dveh otrocih kak večer k cunja, si ne predstavljam štiri porihtat. Res kapo dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:39:57
|
|
|
|
Jutta
|
Oj punce! Jaz sem se pa kar opogumila in naročila pet artiklov preko nexta . Vam sporočim, kako je kaj z velikostmi. tudi jaz še zmeraj nimam. Jupi že eno leto in pol Prej sem bila v shoppingu v City parku. Prava norišnica!!! Imam pa nove kavbojke, majico in perilo .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:41:16
|
|
|
|
Jutta
|
Tamika, a ti pa ne hodiš v službo (ko nisi na porodniški seveda )? Kaj pa tvoj počne, da je toliko zdoma? Kapo dol zate
< Sporočilo je popravil Jutta -- 2.10.2009 21:48:08 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:47:24
|
|
|
|
Urša08
|
jutta super za uspešen šoping
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:48:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce lep večer vam želim. Jaz grem na kavč pod dekico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 21:54:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:56:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Jaz sem se pa kar opogumila in naročila pet artiklov preko nexta . Vam sporočim, kako je kaj z velikostmi. eJ, jaz sem že 2x košarico napolnila... pol je pa Urša neki o številkah zabluzila.... tako da bom ponovila vajo... Bom naročila pri mlajših dečkih, ker so mi cunje bolj všeč kot pri starejših....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:58:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer BTCja nism vidla ......smo že sedel u avtu pa telefon: Pridi pomagat-itak ,krompir, za us put pa še gnoj za na njivo pelat...nč tazga, mislm d bo hodu cel teden domou samo spat, je treba spakirat cca 40.000 žaklou po 5kilc, mah- besna sm do daske...sama sm že 14 dni, pa bom pač še en teden . Aja kupila vlažilec, un Dormeo, Rokso še kr kašla, ne vem kva nej nardim, v pondelk ga bom pomoje res pelala, ker ne morem več poslušat tako kašlanje, upam d še kej zraven ne fašemo....grem spat lahko noč A maš vlažilc že doma....? Drugače pa kašlanje.... če nima vročine ni panike... štej mu vdihe na minuto, če jih ima več kot 40, pol je kaj s pljuči... drugače pa reci zdravniku, da naj ti da recept za PHOLCODIN (folkodin).. je na recept, ampak moraš še doplačat in je full dobr.... Jaz ga dam naši zvečer in je ponoči mir....HB
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:59:32
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sorry lahko se pa drug teden na kavicio dobimo pa ti pokažem kok so velika oblačila kolumbo sej bo tud tega krompirja enkrat konec a ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 21:59:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer BTCja nism vidla ......smo že sedel u avtu pa telefon: Pridi pomagat-itak ,krompir, za us put pa še gnoj za na njivo pelat...nč tazga, mislm d bo hodu cel teden domou samo spat, je treba spakirat cca 40.000 žaklou po 5kilc, mah- besna sm do daske...sama sm že 14 dni, pa bom pač še en teden . Aja kupila vlažilec, un Dormeo, Rokso še kr kašla, ne vem kva nej nardim, v pondelk ga bom pomoje res pelala, ker ne morem več poslušat tako kašlanje, upam d še kej zraven ne fašemo....grem spat lahko noč Kolumbo, pa zakaj nisi Roka že dons pelala? A ti tud čakaš da čudežno ozdravi, glih tko k jst? Jah, mi mamo pa pondelk al pa tork spet kontrolo, smo več pr zdravnici k doma
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:01:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea sorry lahko se pa drug teden na kavicio dobimo pa ti pokažem kok so velika oblačila a nisi rekla, da greš spat???? Ne ni panike... fora je sam u tem, ker sem šla potem naročat k starejšim fantom in to št 5.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:01:46
|
|
|
|
Katjusa
|
mlea men se zdi super predlog torej rojstni dnevi nas in ostalih otrok k niso februarčki 2009 bodo na seznamu na prvi strani ostalo pa bo potovalo z nami skozi celo temo Tamika zgleda, da neki sikca nagaja oz se tist link od prejšne še vedno pojavlja bom probala zrihtat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:02:01
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Se nism oglasla že kar neki cajta...Malo pavze, pa pohajali smo, na morju bli, lepo vreme skoristli...Danes je biu tuki tak lep sonček... Računalnik-stacionarni mi je windowse sesulo in sm zdej na prenosniku k dela -100/h...UFA!!! Brala sem vas in pridne, ste pršle do 7. dela! Ni kej, čveke N1!!! Seznam sem vidla da je prevzela katjusa-pridna! No, nove mere od Gaje, pri 7m: 7670g in 71cm, začela je samostojno sedet (7,5 m) in stat ob opori (7,5m). Aja, pa pomahat tudi zna! Zdej jo pa moj uči dat "give me five"... Smo ble učeri pri P ker je Gaja full čudno dihala in hropla in na koncu smo ugotovili, da ko je razburjena ji malo zraka zmanka in je to to oz je ku v eni easy apneji...Sam da ni nič hudga pa je vse OK! Na morju je blo full fajn, smo bli 3 dni v Strunjanu. Pa sm po dolgih letih spet srečala staro bando s faxa, en dan smo pohajali od zjutri do zvečer po Portorožu in Piranu...Ma fajn je blo! Šekdo tuki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:03:52
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ne spat, na kavčka sej grem mi bo moj računalnik zasedu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:04:39
|
|
|
|
Urša08
|
sunny welcome back super da ste uživali na morčiju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:06:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer BTCja nism vidla ......smo že sedel u avtu pa telefon: Pridi pomagat-itak ,krompir, za us put pa še gnoj za na njivo pelat...nč tazga, mislm d bo hodu cel teden domou samo spat, je treba spakirat cca 40.000 žaklou po 5kilc, mah- besna sm do daske...sama sm že 14 dni, pa bom pač še en teden . Aja kupila vlažilec, un Dormeo, Rokso še kr kašla, ne vem kva nej nardim, v pondelk ga bom pomoje res pelala, ker ne morem več poslušat tako kašlanje, upam d še kej zraven ne fašemo....grem spat lahko noč A maš vlažilc že doma....? Drugače pa kašlanje.... če nima vročine ni panike... štej mu vdihe na minuto, če jih ima več kot 40, pol je kaj s pljuči... drugače pa reci zdravniku, da naj ti da recept za PHOLCODIN (folkodin).. je na recept, ampak moraš še doplačat in je full dobr.... Jaz ga dam naši zvečer in je ponoči mir....HB Glede kašljanja se pa Mlea tokrat ne morem strinjat s tabo. Naša ni mela nč povišane frekvence dihanja, niti kašljala ni na začetku, pa je vsen piskala (in vriskala kot moj prav ) in hropla k star dec k kadi 50 let. Pa je blo treba it na Ventolin. Jst mislm da nej raj opazuje kako diha, a lahko a zgleda da se mal matra. Če je pa res samo kašljanje pol pa ni neke panike. Lahko pa rečem da tale recept k pravš za zdravilo... Ne bo dobila, mamo isto dohtarco in ne bo dala. Nam tud nč neče dat, ne bronhomunala al kva je, cepljenje za streptokok tud prav da verjetn ne bi nč pomagal, je ena tistih dohtarc k z raznimi preventivnimi stvarmi raj mal počaka, vsaj men se tko zdi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:09:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Glede kašljanja se pa Mlea tokrat ne morem strinjat s tabo. Naša ni mela nč povišane frekvence dihanja, niti kašljala ni na začetku, pa je vsen piskala (in vriskala kot moj prav ) in hropla k star dec k kadi 50 let. Pa je blo treba it na Ventolin. Jst mislm da nej raj opazuje kako diha, a lahko a zgleda da se mal matra. Če je pa res samo kašljanje pol pa ni neke panike. Lahko pa rečem da tale recept k pravš za zdravilo... Ne bo dobila, mamo isto dohtarco in ne bo dala. Nam tud nč neče dat, ne bronhomunala al kva je, cepljenje za streptokok tud prav da verjetn ne bi nč pomagal, je ena tistih dohtarc k z raznimi preventivnimi stvarmi raj mal počaka, vsaj men se tko zdi... Ok... ne vem kako je pri bronhitisu, sam za pljučnico vem, pa tudi pri laringitisu je tako, da otrok hitreje in plitko diha, ker ne more dihat...se muči.... Pa takoj zamenjat dohtorco......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:11:14
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč punce... grem pod tuš in pred TV k možu..... LAHKO NOČ.... Bom spet jutr naročala pri nextu.... A še kera kaj rab, da jaz naročim in eno poštnino plačam???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.10.2009 22:11:20
|
|
|
|
Jutta
|
Sunny - super, da ste izkoristili lepo vreme in šli na morje Lepo, da je z Gajo vse OK.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 22:13:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)
Pri 2-3 letih (
17%)
Pri 4-5 letih (
31%)
Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!