piskot -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del (8.11.2009 19:52:03)
|
cer. smo se namakali v bohinju. pa smo nekaj mutili zjutraj in prisli tja sele ob 10h, pa je bil ze dren. drugace smo imeli pa ene 2 dni mirnega spanja (no ana je, martin ni), zdaj so pa spet eni zobje na pohodu. za popenit. onasis tud nasa skrta. pa se ful se mora spacit, da ji uspe, ker ma spodaj enke, zgoraj pa dvojke. sunny pri nas je tud hotel igrat tarok do ne vem kdaj, pa sem ga klicala, ker sem imela ob 23h ze rahlo polhn kufr letanja iz ene sobe v drugo. ajvi kako ste? kje so pa kaj balonchy pa vandame, pa barbarags? a so skregane? kolumbo o jajca v prahu. sem pa mislila da se to samo tistim dogaja ki kupijo kaksno poceni bajto prav hitro narejeno. nic vam nisem fous. ce te kaj tolazi, mi imamo pa z elektriko celega hudica po stanovanju. je stara napeljava, pa imamo skoz ene komedije. so bile tudi ze ideje o tem, da bi vse ven zbil, sam ni sans, ga ni dnarja da se grem kaj takega. roksota cim prej k seb sprav, pa uzivaj z varusko. sej miklavz bo kmal no. kayica ti me cist prevec spominjas na mene pri prvem otroku. dej prosim probej nehat vse to brat. s tvojim otrokom je vse okej, uzivajta skupaj dokler se lahko, pol gres delat itak ne bos imela vec casa brat vsega tega.
|
|
|
|