Čebel@ -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del (6.11.2009 13:52:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Lep pozdrav punce Midve sva zelo zaspane na ta deževen dan, Maša že 2 uri spančka jst sem mela pa zdele mal časa in sem ene par slikic dala v album, tko da če se keri da gledat... Dopoldan je bla pri nama na obisku moja mami in je Maši prinesla njeno prvo punčko - dojenčka. Tok je bla navdušena nad njo da je glih ene pol ure sploh ni dala iz rok. Drgač pa komi že čakam da je ura 4 in da moj pride iz službe, da bomo mal skupi. jaz sem pogledala slikce in so full luškane...[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Tisti bazenček/riba, ki je na zadnji slikci, ga imamo tudi mi[sm=bravo.gif] Glede zaspanosti...Sem mislila, da se samo meni spi...Že tri dni zapored sem šla popoldan za kako urco spat zraven Marinele, ker sem bla taaakooo zaspana..Ne utrujena, samo zaspana, da mi oči skupaj vleče...[sm=smiley36.gif] Saj ni čudno, ko pa je tako vreme[sm=smiley11.gif] Pa še pritisk imam kar nizek...[sm=smiley13.gif] moja mami je bila tudi full zaspana in so ugotovili da zato,ker ji primankuje železa
|
|
|
|